De lampkesoptocht gaat door

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Zojuist maakte Stichting De Peeënstekers op haar facebookpagina bekend dat de Lampkesoptocht vanavond gewoon doorgaat. Vanaf 20.00 uur zullen de prachtig verlichte wagens en de overige deelnemers door de straten van het Peeënrijk trekken. Verder meldt de Stichting dat de deelnemers van de grote optocht en de kinderoptocht vanavond mogen deelnemen aan de lampkesoptocht, mits verlicht. Tussen 19.30 en 19.45 uur opstellen in de st. Josephstraat.

De wind is sinds maandagnacht een stuk minder hevig en als we buienradar mogen geloven houden we het tijdens deze lampkesoptocht zelfs droog. Een mooie gelegenheid dus om allemaal  te komen genieten van het vele werk wat de wagenbouwers en de overige deelnemers ook hier weer aan besteed hebben.

De lampkesoptocht start  in de St. Jozefstraat ter hoogte van de torenspits en trekt door de Hoge Ham, Gasthuisstraat, Kardinaal van Rossumsstraat, Tramstraat naar het Wilhelminaplein. Parkeergelegenheid kunt u vinden op de parkeerplaatsen van de Jumbo en voetbalvereniging Dongen aan de Mgr. Schaepmanlaan of bij verpleeghuis De Volckaert aan de Dongepark 1.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen