kinderoptocht afgelast! Alternatief programma in Cammeleur

Foto:

Zojuist heeft de commissie optochten van stichting ‘de Peeënstekers besloten de Kinderoptocht niet door te laten gaan! Dit in verband met de weersvoorspellingen.

In een bericht meldt de Stichting: “Gezien het slechte weer vinden wij het niet verstandig om de kinderen buiten te laten lopen en bieden wij het alternatief om in de Cammeleur te verzamelen. Grote wagens kunnen buiten plaats nemen en worden daar gejureerd. Kleine wagens kunnen in de Cammeleur hun wagens showen.”

Vanaf 13.00 kunnen kinderen die zich hadden aangemeld voor de Kinderoptocht zich melden bij parkeerplaats van de Cammeleur. Daar zal worden bekeken welke deelnemers met hun act en-of bouwsel bij de Cammeleur naar binnen kunnen.

Om 13.30 uur of iets later, zal er een ronde gemaakt worden door de grote zaal. Hier wordt ook gejureerd! Deelnemers die met hun wagentje niet naar binnen kunnen worden buiten voor de Cammeleur bekeken door de jury.

Daarna zullen zoals ook na afloop van een echte Kinderoptocht de prijzen worden uitgereikt!

Stichting ‘de Peeënstekers’ hoopt met deze invulling toch recht te doen aan alle inspanningen die de Peekes en Peejerinnekes hebben geleverd om deel te nemen aan de Kinderoptocht 2016.

Prins Dréke 41e en Prinses Lisette hopen alle deelnemertjes die zich hebben ingeschreven voor de Kinderoptocht te mogen begroeten voor zover de Cammeleur deze kan herbergen.

De Stichting hoopt dat de Peekes en Peejerinnekes er op deze geïmproviseerde manier toch een groot smulfestijn van kunnen gaan maken!

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen