Word jij de Rabobank? Kom naar de Rabo Carrièredag in Tilburg.

Foto:

Oriënteer jij je op de arbeidsmarkt als net afgestudeerde? Of ben je juist toe aan een volgende stap in je loopbaan? Werken bij de Rabobank is bijzonder. Wil jij kennismaken met de Rabobank als werkgever? Kom dan op zaterdag 11 april tussen 10.00 en 13.00 uur naar het Rabobank Ontmoetingscentrum aan de Spoorlaan 300 in Tilburg. Je kunt een presentatie volgen over de Rabobankorganisatie en met medewerkers één op één in gesprek gaan om een duidelijk beeld te krijgen van diverse functies, vacatures en loopbaanmogelijkheden. Je kunt ook deelnemen aan een interactieve workshop over solliciteren en de dilemma’s die je hierbij kunt ervaren. De workshop wordt gegeven door loopbaancoach Lucas Ligtenberg.

Programma
Je bent welkom tussen 10.00 en 13.00 uur en stelt vervolgens zelf je programma samen zoals het jou uitkomt.
· Presentatie ‘Werken bij de Rabobank’ 10.30 uur en 11.30 uur

· Interactieve workshop loopbaancoach 10.45 uur en 11.30 uur en 12.15 uur

· Tussen 10.00 en 13.00 kun je in gesprek gaan met medewerkers in diverse functies en van afdeling HR. Zo kun je gericht gedetailleerde informatie vragen over een functie of loopbaanmogelijkheden bij de Rabobank. Er zijn medewerkers van Rabobank Hart van Brabant, De Langstraat en Tilburg en omstreken aanwezig.

Onderscheidend vermogen Rabobank
Werken bij de Rabobank is bijzonder. Het onderscheidend vermogen van de Rabobank zit niet zozeer in de producten en diensten die ze aanbieden, maar heeft meer te maken met de manier waarop ze dat doen. Hoe zij kijken naar klanten, medewerkers en de samenleving waarvan ze deel uitmaken. Jouw professionaliteit en kwaliteit staan bij de Rabobank voorop. Je krijgt volop gelegenheid om je creativiteit, ambities en initiatieven te ontplooien. Je kunt je ambities verwezenlijken en maximale resultaten boeken. Voor de klant, voor de Rabobank én voor jou. Tijdens de Rabo Carrièredag leer je de Rabobank beter kennen.

Aanmelden niet nodig
Het is niet nodig om je aan te melden. Je bent van harte welkom om binnen te lopen wanneer het jou uitkomt en aan te sluiten bij een presentatie of workshop.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen