ATLEDO op de nationale pupillen indoor

Jasmijn Laurijsen en Noah Farla
Jasmijn Laurijsen en Noah Farla
Foto: Jeroen Farla

Drie dappere jeugdatleten van Atledo hebben zondag 13 maart deelgenomen aan de Nationale Pupillen Indoor in Apeldoorn. Deze wedstrijd wordt jaarlijkse georganiseerd in de enige echte indooratletiekhal, die Nederland rijk is.

Ruim 600 deelnemers uit heel Nederland waren aangemeld en ook vanuit Dongen was er dit jaar een kleine afvaardiging. C pupil meisje Anna Derks |foto links)behaalde op de meerkamp een 18e plek in een veld van 38 atletes. Opvallend was de tijd van 2,27,54min. op de 600 meter, waarmee Anna maar liefst 9 seconden onder haar persoonlijk record liep.

Bij de B pupillen meisjes behaalde Jasmijn Laurijsen ook een keurige 18e plaats, ditmaal in een veld van 50 atletes. Jasmijn scoorde veel punten op haar 40 meter, die ze afraffelde in een nieuwe persoonlijk record van 7.47sec.

Bij de B pupillen jongens had Jules van Lieshout zich helaas moeten afmelden wegens ziekte. Noah Farla begon daarom als enige Atledoër aan de wedstrijd en was heel blij met zijn nieuwe recordhoogte van 1.10mtr. bij het hoogspringen. Dit leverde hem een 21e plaats op in een veld van 73 atleten.

 

 

 

 

Foto’s: Jeroen Farla

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen