ATLEDO pupillen lopen de Scorpio Cross

Foto:

Een koude zonnige cross vandaag in het bos Vrachelse Heide.

De eerste lopers van vandaag waren de B-pupillen waar Fleur de Jong, Femke Broeders, Jelle Jansen en Willem de Jong die zich aan dit parcours van 900m mochten wagen. Willem had een echte strijd tot aan de finish met Lander Jansens. Hij kon hem op het nippertje achtergehouden en heeft daarmee een mooie zesde plek gehaald. Jelle heeft zijn eigen wedstrijd gelopen en daarmee een vijftiende plek behaald. Fleur en Femke kwamen hebben daarna allebei in het losse zand laten zien hoe mooi zij kunnen lopen en daarmee behaalden zij een zesde plaats voor Fleur en een zevende plaats voor Femke.

Daarna stond Anouk Rutjes bij de A-pupillen meisjes aan de start. Zij kwam samen met een paar andere de bocht uit en heeft toen met een mooie eindsprint naar een achtste plek gelopen. De A-pupillen jongens waren met een groep van vijf, Fenn Oerlemans, Siebe van der Lee, Goof Schoormans, Ramon Derks en Jasper Broeders. Ramon en Siebe hebben tot de finish aan gestreden voor hun plek. Ramon behaalde een zesentwintigste plek en Siebe behaalde een negenentwintigste plek. Daarna kwam Fenn, op de hielen gevolgd door Goof. Goof behaalde de tweeënveertigste plek en Fenn de eenenveertigste. Jasper viel nog bijna voordat hij de finish had bereikt, maar ook hij heeft deze cross uitgelopen en heeft daarmee de zesenveertigste plek gehaald.

Bij de meisjes junioren D stonden Nieke Westerveen, Eva Den Boer en Renée Kramer aan de start. Zij waren de eerste die het grote rondje van 1500m mochten gaan lopen. Nieke kwam samen met vier andere het losse zand op en heeft tot het einde gesprint en hiermee een mooie zesde plaats behaalt. Eva liep een erg goede race en beëindigde met een achttiende plek. Renée liep een goede eigen wedstrijd wat een drieëntwintigste plek opleverende.

Bij de jongens junioren D stonden Lucas Rutjes, Jurre Verschure en Tim van Breemen aan de start. Lucas kwam met een snelle vaart naar de finish toe waarmee hij een hele mooie derde plek heeft behaald. Jurre heeft ook weer lekker in het bos kunnen rennen, waarmee hij een achtentwintigste plek mee behaalde. En ook Tim heeft het smaak van de cross te pakken gekregen en behaalde een mooie dertigste plaats.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen