Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: Wikipedia

In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart is inmiddels de eerste wedstrijd gespeeld van de nieuwe competitie driebanden-klein.

In de eerste week gelijk al de derby tussen ’t Vaartje 2 en 3. “t Vaartje 3 won met 22-25. Voor ’t Vaartje 2 pakte Willy v.d. Wiel een uitstekende winstpartij. In maar 38 beurten was hij al bij de finish. Hij kwam uit op het formidabele gemiddelde van 0.973. Hij maakte bovendien een geweldige serie van tien caramboles. Ton Kemmeren moest hiervoor diep buigen. Ton maakte nog wel een mooie serie van vijf. Arthur Snoeren haalde de eerste winstpartij binnen voor zijn team.

Ook hij had maar 38 beurten nodig om Piet Vissers te verslaan. Hij kwam uit op het mooie gemiddelde van 0.605. De laatste wedstrijd moest de beslissing brengen. Theo Laros etaleerde een geweldige vorm. Hij had zelfs maar 34 beurten nodig om Bart de Wijs te verschalken. Hij zette het prachtige gemiddelde van 0.735 neer.

B2: Goede start AK en Royal Hedge
In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart won team AK Deur & Interieur Kaatsheuvel met 28-19 van team de Eekhoorn. De enige verliespartij kwam op naam van Edwin Ligtenberg. Toch kwam Edwin slechts drie luttele caramboles te kort. Winst was er wel voor Erwin Ligtenberg. In een solide partij stevende hij af op de winst. Hij gaf zijn opponent geen schijn van kans. Johan Ligtenberg liet meteen al zien in vorm te zijn. Hij finishte in maar 34 beurten en kwam uit op het formidabele gemiddelde van 0.735. Hij maakte bovendien een geweldige reeks van vijf caramboles.

Team Boomkwekerij en tuincentrum Royal Hedge Dongen liet meteen in de eerste ronde de volle winst voor zich noteren. In Oosterhout waren zij veel te sterk voor een ander team van de Eekhoorn. Het werd liefst 21-30. Anton Smulders en Piet Kamp hadden allebei maar 40 beurten nodig om te finishen. Anton kwam uit op het mooie gemiddelde van 0.575 en Piet liet het geweldige gemiddelde van 0.475 voor zich noteren. Beide spelers maakten ook een serie van vier. Teamleider Ton Hamers had zelfs maar 38 beurten nodig en won eveneens. Hij kwam uit op het prachtige gemiddelde van 0.552. Met deze uitslag staat team Royal Hedge voorlopig aan de leiding. Op dinsdagavond 3 september speelt team AK een thuiswedstrijd. Het moet het dan opnemen tegen team ’t Steegje uit Made De wedstrijd begint om 19.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen