ONI 1 staat voor bekerderby tegen Dongen 2

Foto:

A.s. Zaterdagmiddag om 17.00 gaat de bal rollen in de DERBY tussen ONI 1 en DONGEN 2.

Een bekerwedstrijd word meestal beschouwd als een mooie oefenwedstrijd, maar deze clash word bekeken als een echte wedstrijd een wedstrijd die voor velen een weerzien is met ex collega voetballers en waarbij dus een hoop prestige op het spel staat.

Het zal voor trainer Frank Kusters niet moeilijk zijn om zijn jongens op scherp te zetten, want dit is reeds gebeurt bij de bekend wording van het bekerprogramma.
Tel hier de broederstrijd(de familie Fioole zal aan beide zijde vertegenwoordigt zijn) die deze wedstrijd ook met zich mee brengt bij op en u kunt zich voorstellen hoe deze wedstrijd leeft onderling.!

ONI zal heel graag laten zien dat het een aardig woordje kan meespreken en DONGEN 2 zal zich zeer zeker niet het kaas van het brood willen laten eten door de Oranje Blauwe Leeuwen. Het affiche is mooi, het weer zal goed zijn, het veld daar ligt het nooit aan bij ONI, het woord is aan de 22 spelers, die zullen er een echte voetbal happening van moeten en willen maken.

ONI is gebrand op een goed resultaat, Dongen 2 zal gezien de status die men heeft alleen met winst tevreden zijn. Deze DONGENSE DERBY zal om 17.00 in gang worden gezet door scheidsrechter Klerks. De spelers hopen op een grote opkomst van de beide supportersschare. en willen er een mooie voetbalmiddag/avond van maken. 4 uurtjes eerder speelt ONI 2 ook een echte Derby en wel bij OLYMPIA’60 De ploeg van Ad Broeders en Rini Netten wil deze Derby zeer zekers niet verliezen en zal er alles aan doen om de bekerpunten mee in de tas naar ‘s Gravenmoer te nemen.

Want wat is er mooier om de aller eerste wedstrijd waar in het er om gaat in winst om te zetten, een mooier start kun je je niet bedenken. Daarna vlug op de fiets of in de auto en terug naar ONI voor de volgende derby. LAAT BEIDE WEDSTRIJDEN EEN RECLAME ZIJN VOOR HET BEKERVOETBAL, STRIJD, PASSIE en BELEVING maar wel met RESPECT VOOR ELKAAR. Mogen de beste als winnaars van het veld stappen.

PROGRAMMA ONI 31 AUG
17.00 ONI 1 – DONGEN 2
12.45 019 – SCO
11.00 013 – DONGEN
10.15 010 – SSC
10.00 012 – BLAUW WIT
09.00 09 – RAAMSDONK
13.00 OLYMPIA’60 – ONI 2
15.00 DOMMELEN – ONI 3
15.00 SSC – ONI 4
15.15 TRINITAS – 016
12.00 DONGEN – 015

Bijlagen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen