ONI stelt kampioenschap een week uit door gelijkspel

Foto:

Het is ONI niet gelukt om in de uitspeel wedstrijd de felbegeerde kampioenschaal binnen te halen.

Met een 1-0 achterstand werd er begonnen met een penalty voor ONI, een pingel die op een hele cruciale manier werd binnen geschoten door Paul v Zon. De eerste poging achter het standbeen langs werd gepareerd door de doelman, de terug kaatsende bal werd daarna volledig gemist door Paul waarna een derde poging eindelijk dan toch doel trof. De toon was gezet middels deze manier van nemen, ONI leek het allemaal wel te geloven, hinkte op twee gedachten, gelijkspelen en volgende week de titel thuis pakken, of nu door drukken en een ingehouden feestje vieren ivm 4 Mei.
Het werd allemaal net niet deze middag in de slechtste wedstrijd van het seizoen tot nu toe.

Ook de gehele gang van zaken omtrent het wel of niet terug trekken van sc ‘ T Zand deed geen goed aan de wedstrijd, de onzekerheden speelde wel degelijk een rol in het verloop van deze wedstrijd.
Zelfs de technische staf had ten tijde van de rit naar Giessenburg toe, helemaal niet het gevoel dat men naar een kampioenswedstrijd toe ging, de sfeer was heel anders, de onzekerheden hadden en hebben de overhand zo was het meest gehoorde antwoord.

Over de wedstrijd kan men vlug klaar zijn, een hele hele matige vertoning was het, kwam ONI door toe doen van Sander Blom op matchpoint en lag de schaal te glimmen zo vlug was de schittering weer weg na de 2-2 van Peursum. Tel hier de volgens vele onterecht afgekeurd treffer van Sander de Bont bij op en moet ONI doelman Patrick Pruijssers danken dat hij net voor tijd een sublieme redding maakte want anders had ONI helemaal met een zuurpruimen gezicht van het veld gelopen. Dit alles maakte het een hele vreemde matige wedstrijd zonder winnaar. ONI kan nu, mits ‘ T Zand a.s. zaterdag toch op komt dagen, de titel thuis tegen sc T Zand gaan binnen halen.

De voorbereidingen voor een kampioensfeest zijn al weken gaande en zijn volgens R Maas afgerond, het moet een onvergetelijke middag worden, waar de kroon op het werk moet worden gezet.
Rondom de wedstrijd zijn allerlei activiteiten gepland welke ik geheim zal houden, maar ik beloof u dat een bezoek aan deze kampioenswedstrijd u niet zal teleur zal stellen, alles en iedereen, van jong tot oud heeft een bijdrage in de festiviteiten die AC in elkaar heeft gedraaid. Het is nu aan sc ‘T Zand om hun morele verplichting na te komen om de competitie toch uit te spelen.

Namens de v.v.O.N.I., De KNVB en ALLE overige teams in de 4e klasse C hoopt men dat ‘T Zand binnenboord blijft om zo de competitie het slot te geven waar het recht op heeft. De ‘KAMPIOENSWEDSTRIJD’ die Zaterdag om 15.00 op de rol staat zal worden geleid door Dhr. R Laros uit Waalwijk, ook voor hem is dit een speciale wedstrijd en een beloning voor zijn scheidsrechters carrière.

Om deze alles of niets wedstrijd ordentelijk te laten verlopen is er vanuit De Gemeente Dongen en het bestuur van de v.v.O.N.I. de volgende mededeling; HET IS TEN STRENGSTE VERBODEN OM KNALVUURWERK AF TE STEKEN.!!! ROOKBOMMEN & FAKKELS ZIJN UITERAARD WEL TOEGESTAAN. Luchthoorns en alles wat sfeer verhogend geluid produceert is wel toegestaan.
Het nuttigen van de glaasjes gerstenat mag zoals gewoonlijk alleen op het terras en onder het afdak, langs de lijn is dit ten strengste verboden.! Het Bestuur vraagt tevens aan de bezoekers uit het eigen dorp om zoveel als mogelijk met de benenwagen dan wel met de fiets naar het sportpark te komen, zodat bezoekers van elders hun auto kwijt kunnen op de parkeer plaats.
Gelieve de fietsen zoveel mogelijk langs de heg te plaatsen en niet rondom de kantine om zo te voorkomen dat de aan en afvoer troepen ook hun werk kunnen doen.

Aan de jeugdspelers doet men de oproep om een spandoek te maken met een leuke tekst, het spandoek met de leukste tekst zal worden beloond met een prijs.! De v.v.O.N.I., DE SPELERS EN BEGELEIDING HOPEN OP UW ALLER AANWEZIGHEID, LATEN WE ER MET ONS ALLE EEN GEDENKWAARDIGE MIDDAG VAN MAKEN EN DAT WE DE KROON OP HET WERK MOGEN ZETTEN MIDDELS DE PROMOTIE NAAR DE DERDE KLASSE. Hopelijk kunnen we ook feestvieren omdat ONI 2 een periode titel op zak heeft, hiervoor zal men wel moeten winnen van SCO, en wat zou het mooi zijn als ONI 3 de FINALE VD BEKER bereikt heeft in de 1/2 FINALE wedstrijd die men DINSDAGAVOND om 20.00 GAAT SPELEN. Het belooft dus een zeer spannende middag te worden die hopelijk met een knalfeest word afgesloten.

PROGRAMMA ONI 11 MEI
THUIS
15.00 ONI 1 – ‘T ZAND
13.00 ONI O17 – RIJEN
12.00 ONI O14 – ROOSENDAAL
10.30 ONI O12 – DESK
09.30 ONI O7 – OLYMPIA
09.00 ONI O11 – RIGHT’OH
UIT
15.00 SCO – ONI 2
12.30 TSC – ONI 3
12.30 SSC – ONI 4
11.30 ZWALUWE VFC – ONI O15
12.55 BARONIE – ONI O9
11.15 BAVEL – ONI O8
09.00 UNO ANIMO – ONI O10

Bijlagen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen