ONI heeft de titel voor het grijpen

Foto:

Na de 6 punten tijdens het Paasweekend, 2-8 winst op Oosterhout en de 4-0 op Dvo’60, steekt de Kampioensschaal nu wel heel ver boven de horizon uit voor ONI.

Hij gaat harder en harder glinsteren en een enkeling droomt er al van om hem ten hemel te kunnen heffen. Om deze door vele gekoesterde wens te laten uitkomen zal ONI nog 2 punten moeten binnen halen in de resterende wedstrijden. Te beginnen met de lastige uitwedstrijd bij PEURSUM a.s. Zaterdagmiddag om 15.00

Deze eerder gestaakte wedstrijd, door weersomstandigheden, zal verdergaan vanaf minuut 25, waarbij ONI direct een Penalty te nemen krijgt om de eerder opgelopen achterstand ongedaan te kunnen maken. De Penalty kon destijds niet genomen worden door de enorme wind die verder spelen onmogelijk maakte. ONI staat dus door een treffer in de 17e minuut van Peursum of moet ik eigenlijk zeggen DE WIND op 1-0 achter en moet dus direct aan de bak om de Penalty te verzilveren.

Uit het verleden is wel gebleken dat restanten van wedstrijden de meest spectaculaire zijn waarin alles mogelijks is daar beide teams fris aan de start staan en de wedstrijd duur in dit geval maar 65 minuten bedraagt. Het is aan ONI om de Kampioensstress onder de knie te houden om tot het beoogde resultaat te komen. Dit alles mede veroorzaakt door de vele blessures die plotseling binnen het team de kop op steken en de overige door privé omstandigheden afwezige spelers ONI zal dus vol aan de bak moeten tegen Peursum wat nog volop mee doet in de strijd om de derde plaats welke recht geeft op spelen van de na competitie.

Men kan dus rekenen op een tot op het bot gemotiveerd Peursum wat zal strijden voor iedere meter kunstgras deze middag. Het belooft dus een spannende 65 minuten te worden in Giessenburg in een alles of niets wedstrijd voor beide teams, welke geleid zal gaan worden door Scheidsrechter Klaare.

ONI 2 HEEFT DE NA COMPETITIE DEUR OP EEN KIER STAAN
Ook voor het 2e selectie team staat er een cruciale wedstrijd op het programma. ONI 2 speelt thuis tegen Klundert en duwt bij winst de na competitie deur wagenwijd open. Afhankelijk van het resultaat van concurrent Neo en Yerseke zou ONI zomaar de prijs voor het grijpen hebben.
Mocht het deze zaterdag niet lukken, dan heeft men nog 3 wedstrijden om de benodigde punten binnen te slepen om zo toch wel voor een daverende verrassing te zorgen.

ONI 3 gooit alles op de KNVB BEKER
In de competitie draait men aardig mee, maar om de prijzen speelt men daar niet. Nee, DE KNVB BEKER dat is de prijs die men wil pakken en hiervoor zal men dinsdag 7 of donderdag 9 mei gaan spelen. De juiste data word zsm bekend gemaakt, maar wat wel zeker is dat ONI thuis speelt om 20.00 en Ooooh wat zou het mooi zijn als hun ook een prijs konden pakken. Het bereiken van de halve finale mag men al onder de noemer prijs plaatsen, maar de Finale bereiken en winnen dat is het ultiem doel van leider Eric vd Assem

Wat zou de v.v.O.N.I. trots zijn als men kan zeggen, ONI 1, ONI 2 en ONI 3 PAKKEN DE PRIJZEN het zou een unicum zijn en een geweldige afsluiting van een prachtig seizoen. Zoals Ere Voorzitter Mouthaan altijd zei en nog zegt; WE DOEN HET MET ONS ALLEN, WE DOEN HET VOOR MAAR EEN DING EN DAT IS O.N.I. Het zou een verenigingsbrede kroon op het werk zijn, werk wat door jullie alle verzet is om tot deze apotheose te kunnen komen. Laat de bal nu maar gaan rollen zaterdag en volgende week dins/dond, iedereen kijkt er naar uit. GAME ON.!

PROGRAMMA 4 MEI
15.00 ONI 2 – KLUNDERT
15.00 ONI 3 – OOSTERHOUT
12.00 ONI 4 – WILLEM II
10.15 ONI JO9 – ‘T ZAND
09.00 ONI JO10 – BAVEL

15.00 PEURSUM – ONI 1(65 min, bij 1-0 stand)
13.00 WERE DI – ONI JO17
11.30 BOEIMEER – ONI JO14

DINS 7 of Dond 9 Mei
HALVE FINALE KNVB BEKER
20.00 ONI 3 – TSVV MERLIJN 2
Bijlagen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen