Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: Wikipedia

In sportcafé ’t Vaartje stelt team café ’t Vaartje haar nadrukkelijke kandidatuur voor de titel. Met liefst 30-19 werd gewonnen van team de Eekhoorn uit Oosterhout.

Ton Kemmeren speelde een solide partij en gaf zijn tegenspeler geen schijn van kans. Hij maakte bovendien een fraaie serie van vier. Piet Vissers had slechts 41 beurten nodig om de meet te bereiken. Hij kwam uit op het prachtige gemiddelde van 0.560. Kopman Patrick Schrijver was de beste man van de avond. Hij had maar 36 beurten nodig. Hij zette het formidabele gemiddelde van 0.694 neer. Met nog drie wedstrijden te gaan heeft team café ’t Vaartje de koppositie stevig in handen. Roosendaal verloor team café ’t Vaartje met 30-22 van team de Distel. Piet Visser kwam niet in zijn spel en moest verlies incasseren.

Piet maakte nog wel een mooie serie van vier. Patrick Schrijver kreeg slechts 36 beurten en dat was zelfs voor Patrick te veel van het goede. Hij kwam uit op het degelijke gemiddelde van 0.472. Willy v.d. Wiel wist de schade te beperken. Hij verloor wel maar kwam slechts één carambole te kort. Hij zette het beste gemiddelde van zijn team neer. Hij kwam uit op 0.530. De naaste concurrent liep echter slechts één punt in. Hierdoor is er met vier wedstrijden te gaan nog sprake van een ruime voorsprong van 26 punten.

4-tallen: P.C. Kamp verliest
In Goirle verloor team P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken B.V. met 36-32 van team BCG. Ton Kemmeren kreeg geen schijn van kans. Zijn opponent was al na 26 beurten bij de finish. Piet Kamp speelde een puike partij. Hij had echter de pech dat zijn tegenstander hem maar 33 beurten toestond. Piet kwam uit op het verdienstelijke gemiddelde van 0.454. Winst leverde dit echter niet op. Winst was er wel voor Johan Ligtenberg.Johan liet zich van zijn beste kant zien en was al na 36 beurten bij de finish. Hij kwam uit op het formidabele gemiddelde van 0.472. Kopman Ad Smolders kwam uit op een remise partij. Hij maakte een serie van vier en kwam uit op het goede gemiddelde van 0.574. Door dit resultaat lijkt de titel buiten het zicht te geraken. Met een wedstrijd minder bedraagt de achterstand nu al veertig punten. Op vrijdagavond 8 maart speelt team Lion van Loon een thuiswedstrijd tegen team Cortini uit Oosterhout. Op 12 dinsdagavond 12 maart speelt team Kamp de kraker tegen koploper DCM. De wedstrijden in sportcafé ’t Vaartje beginnen om 19.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen