JO19 soepeltjes langs OVV

Het zonnetje schijnt, het team is bijna voltallig en de jongens zijn goed gemutst. Laat die wedstrijd maar beginnen.

Meteen vol in de aanval en veel druk. Maar ook de gasten zijn gebrand om er uit te slepen wat er uit te slepen valt. Ze krijgen kans om wat mooie aanvallen op te zetten, maar vanuit de thuisploeg wordt er stevig verdedigd en de goalie heeft een aantal mooie reddingen. Ook aan de andere kant komt de goalie regelmatig uit en weet een tijd lang zijn goal leeg te houden. Dan breekt Devon door en laat de 1-0 aantekenen. Een absolute opsteker en het smaakt naar meer. En die komt er ook. Nog voor de rust is er een mooie pass op Bas die de bal koelbloedig binnen schiet.

Sommige DVVC-ers zijn dan al op weg naar de kleedkamer voor de broodnodige rust. Het doelpunt noopt ze toch nog even tot kijken. Na de rust gaan de groen-witte onverdroten verder. Anders dan de mannen van het zaterdagteam op het achterste veld zijn deze ‘jongelingen’ volkomen bij de les. Hadden zij andere thee(?) of verfrissende ranja? Hoe dan ook de eerste helft leek een opwarmertje en ze jagen er in de tweede helft nog 3 in de touwen.

Vorige week een gelijk spel, vandaag een hele mooie winst tegen OVV. Eindstand 5-0. Gefeliciteerd jongens. Succes de volgende wedstrijd. Wederom thuis tegen NEO’25 op 9mrt om 14.30u.