Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

Inmiddels is de eerste ronde van het seizoen 2018-2019 in de viertallen competitie in de spelsoort driebanden-groot gespeeld. In de eerste wedstrijd stond een sportcafé ’t Vaartje meteen al de derby tussen autobedrijf Lion van Loon Dongen en Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg op de rol.

Team van Loon won nipt met 33-30. In de eerste ronde pakte Nhiep Tran de winst op Embert Broekhoven. Nhiep had slechts 32 beurten nodig en kwam uit op het fraaie gemiddelde van 0.593. Op de andere tafel pakte Van Loon ook de winst. Hier versloeg Toon Verbunt Theo Laros. In de tweede sessie zette Van den Nieuwenhuizen de zaak recht. Carlo van Dongen won van Marrie Kleinloog. Marrie maakte nog wel een fraaie serie van vijf. Carlo zette het mooie gemiddelde van 0.575 neer. In het duel der kopmannen won Charles Mekes van Ad Faro. Charles maakte een prachtige serie
van zes.

Café ’t Vaartje start met winst
In sportcafé ’t Vaartje pakte team ’t Vaartje de winst met 27-22 in de eerste wedstrijd tegen DKS uit Tilburg. Het betreft een wedstrijd in de drietallen competitie van het district Midden-Brabant in de spelsoort driebanden-groot. Winst was er voor Piet Vissers en Ton Kemmeren. Alleen Patrick Schrijver moest verlies incasseren. Patricck kwam niet echt in zijn spel. Hij kreeg bovendien slechts 43 beurten. Piet speelde een constante partij en pakte bekwaam de winst. Hij kwam uit op het degelijke gemiddelde van 0.489. Ton speelde een puike wedstrijd. Hij was al na 44 beurten bij de finish. Hij zette het fraaie moyenne van 0.477 neer.

Biljartsport-districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:
Verlies Het Vaartje
In de districtscompetitie van Midden-Brabant verloot team Het Vaartje de eerste wedstrijd. In Waalwijk werd het 29-27. Debutant Arthur Snoeren won als enige zijn partij. Hij had maar 43 beurten nodig en liet het schitterende gemiddelde van 0.534 voor zich noteren. Nhiep Tran kwam niet in zijn spel en verloor. Kopman Embert Broekhoven kwam aan de meet slechts twee luttele caramboles te kort. Hij kwam uit op het degelijke gemiddelde van 0.586.

Volle winst team AK Deur & Interieur
Team AK pakte in sportcafé ’t Vaartje de volle winst. Tegen DGP uit Herpt werd het 30-14. De broers Ligtenberg waren in super vorm. Kopman Johan Ligtenberg finishte in maar 30 beurten en kwam uit op het formidabele gemiddelde van 0.700. Erwin had slechts 33 beurten en maakte bovendien een fraaie serie van vier. Hij kwam uit op het fraaie moyenne van 0.575. Ook Edwin zette zijn beste beentje voor en bereikte de meet na 37 beurten met het gemiddelde van 0.513.

Fantastisch debuut Royal Hedge
Boomkwekerij Royal Hedge debuteert in de driebanden-competitie voor de kleine tafel. In sportcafé ’t Vaartje pakte ook dit team de vollen winst. Kopman Embert Broekhoven speelde een bekeken partij. Hij hield zijn opponent ruim op achterstand. Jan Ligtenberg speelde een prima partij en maakte bovendien een geweldige serie van zes caramboles. Teamleider Ton Hamers gaf eveneens zijn visitekaartje af hij pakte bekwaam de winst en maakte bovendien een mooie serie van vier. De eindstand werd 30-21.

Aankondigingen
Biljartsport-districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-groot:
C. v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken thuis
Op donderdagavond 6 september speelt team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg een thuiswedstrijd. In sportcafé ’t Vaartje wordt dan aan getreden tegen team BCG uit Goirle. Team Van den Nieuwenhuizen bestaat uit Charles Mekes, Carlo van Dongen, Embert Broekhoven, Mark Pijnenburg en Frans Kemmeren. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

Café ’t Vaartje thuis
Op maandagavond 10 september speelt team café ’t Vaartje in eigen huis tegen team de Eekhoorn uit Oosterhout. Het betreft een wedstrijd in de competitie van het district Midden-Brabant. Team Café ’t Vaartje bestaat uit Bart de Wijs, Patrick Schrijver, Piet Vissers, Ton Kemmeren en Willy v.d. Wiel.

Biljartsport-districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:
Teams AK en Royal Hedge thuis
Op dinsdagavond 11 september speelt team AK Deur & Interieur Kaatsheuvel een thuiswedstrijd. Het moet het in de districtscompetitie in de spelsoort driebanden-klein opnemen tegen team Loons Kwartier uit Loon op Zand. Team AK bestaat uit Jan, Johan, Edwin en Erwin Ligtenberg en Jos Hamers. Op dezelfde dag speelt team Royal Hedge de thuiswedstrijd tegen Werkendam. Team Royal Hedge bestaat uit Anton Smulders, Mark Pijnenburg en Ton Hamers. De wedstrijden in sportcafé ’t Vaartje begint om 19.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen