Wiek Claassen en Dennis van Strien Koppel kampioenen 501 van Dongen Darts

Foto: CC0/Public Domain

Zondag 13 mei j.l. vond in Café De Valk weer een toernooi plaats, dit keer werd alweer voor de 33e keer het kampioenschap van Dongen verspeeld koppels 501. De opkomst was niet bijster groot te noemen met 8 koppels. Vorig jaar ging de titel naar Dimitri van Keulen en Johan Smulders die uiteraard aanwezig waren om hun titel te verdedigen.

De koppels werden onderverdeeld in 2 poules. Uit iedere poule gingen de beste 2 koppels door in de winnaarsronde, de rest deed dat in verliezersronde. Door winst op Sandra van Halderen en Danielle IJpelaar werden Wiek Claassen en Dennis van Strien finalisten. Jurgen Evers en Ramon Bressers werden finalisten door Johan Smulders en Dimitri van Keulen te verslaan. De finale werd hierna verspeeld, best of 7. De winst ging met 4-2 naar Wiek en Dennis die daarmee het kampioenschap op hun naam schreven, proficiat.

koppels 13 mei winnaars
v.l.n.r. Rob, Mark, Johan en Dimitri

In de verliezersronde ging de winst naar de Mick Hoevenaars en Jeffrey Siemons die met 3-0 wonnen van Mark Lodewijks en Tim Hoevenaars.

koppels 13 mei verleizers
v.l.n.r. Mick, Tim, Mark en Jeffrey

In totaal werd er slechts 2 keer 180 gegooid. Ramon Bressers en Dennis Hendrickx gelukte dat. De hoogste uitworp ging naar Danielle IJpelaar met 115..

De uitslag

WINNAARS KOPPELS

1. Dennis van Strien – Wiek CLaassen

2. Ramon Bressers – Jurgen Evers

3. Sandra van Halderen – Danielle IJpelaar

Dimitri van Keulen – Johan Smulders

VERLIEZERS KOPPELS

1. Jeffrey Siemons – Mick Hoevenaars

2. Tim Hoevenaars – Mark Lodewijks

3. Frank Claassen – Sjef Laurijsen

Dennis Hendrickx – Roy Netten

MAANDAG 21 MEI (2E PINKSTERDAG) OPEN DARTTOERNOOI IN CAFÉ DE VALK.
Voor de open ranking vindt in Café De Valk a.s. maandag 21 mei, 2e pinksterdag, weer een toernooi plaats. Er wordt een single en een koppeltoernooi verspeeld. Het koppel toernooi wordt tot 20 koppels altijd verspeeld in poules. Beide toernooien hebben een winnaars en verliezersronde. Het toernooi vangt aan om 13.30 uur tot die tijd kunt u inschrijven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen