Jeu de Boules De Vaart Erin

Foto:

Het team van De Vaart Erin (DVE) heeft de derde wedstrijd in de dorpencompetitie nipt verloren. In Waspik werd het tegen jeu de boulesvereniging “Laat ze maar rollen” 5-4. In de eerste ronde was er ruime winst voor Toine Snoeren en Jan Kennekens. Verlies was er voor Goof Verbunt en Wil Brekelmans en Stijn Kennekens en Frans Grootswagers. In de tweede ronde werden er twee partijen gewonnen. Toine en Jan wonnen en ook Stijn en Frans pakten een mooie overwinning.

In de derde ronde was er opnieuw winst voor Toine en Jan. Wil en Goof verloren ook hun laatste wedstrijd. De wedstrijd van Frans en Stijn moest de beslissing brengen. De strijd ging gelijk op . Bij de stand 11-11 speelden de dames van Waspik de partij echter uit. Hierdoor stond de eindstand van 5-4 op het bord. Na afloop was het nog erg gezellig. Door dit resultaat handhaaft DVE zich op de tweede paats. Het heeft nu twee punten minder dan de lijstaanvoerder Oosteind.

Aankondiging

Bijna vakantie-toernooi De Vaart Erin
Op de banen bij sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart wordt op zondagmiddag 18 juni het “Bijna vakantie-roenooi” gehpuden. Het betreft een koppellotingtoernooi Jeu de Boules-toernooi, waarbij de koppels gericht geloot worden. Door de gerichte loting ontstaan er steeds min of meer gelijkwaardige koppels. Bovendien kan de vereniging beschikken over liefst zeven banen. Dit garandeert een soepel verloop van de wedstrijden. De vereniging kent geen contributie. Wel wordt er per wedstrijd een inschrijfgeld gevraagd van € 2,50 per persoon. Aanmelden voor het toernooi kan bij Hanny en Ton Kemmeren (tel:0162-312275 of email [email protected]). Ook kun je daar terecht voor informatie. Let op! Aanmelden tot 13.15 uur, waarna de loting wordt gehouden, zodat de wedstrijden om 13.30 uur kunnen beginnen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen