Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje verloor team ’t Vaartje 1 met gering verschil van ’t Vaartje 2. Het werd 25-26. In de eerste partij nam Frans Kemmeren een voorsprong op Jan Ligtenberg. In de sotfase sloop Jan echter steeds dichterbij. Aan de meet kwam hij slechts twee caramboles te kort. In de tweede partij gaf Embert Broekhoven zijn rivaal Theo Laros geen schijn van kans. Embert had maar 44 beurten nodig om de finish te bereiken. Hij maakte bovendien een prima serie van vijf caramboles. In het duel der kopmannen won Piet Kamp met ruim verschil van Ton Kemmeren. Piet maakte een mooie serie van vier. Beide teams hebben stuivertje gewisseld in het klassement. “t Vaartje 2 staat nu vijfde en ’t Vaartje 1 zesde.

Aankondigingen
Biljartsport: driebanden-klein ‘t Vaartje:
17 juni: Finale Autobedrijf Scheerders-dbt
Op zaterdagavond 17 juni wordt de finale gespeeld van het autobedrijf Scheerders driebandentoernooi. Voor deze finale plaatsten zich de Dongenaren Rini Netten, Embert Broekhoven en Ad Faro (’s Gravenmoer). Zij moeten het opnemen tegen Leo Loonen (Oosteind) en Henk Schneiderberg (Bavel). Ad Faro heeft zich nu al verzekerd van de prijs voor de hoogste serie. Deze kan namelijk in de finale niet meer verbeterd worden. De
wedstrijden in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart beginnen om 19.30 uur.

Biljartsport- districtscompetitie driebanden-klein:
’t Vaartje thuis
Op vrijdagavond 16 juni speelt team ’t Vaartje een thuiswedstrijd. Het moet het in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart opnemen tegen team B.S.V. uit Waalwijk. Het team heeft een goed resultaat nodig om zich te handhaven in de top van het klassement. Het betreft een wedstrijd in de voorjaarscompetitie van het district Midden-Brabant in de spelsoort driebanden-klein. Team ’t Vaartje bestaat uit Patrick Schrijver, Piet Vissers, Willy v.d. Wiel en Carlo van Dongen. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 19.30 uur.

’t Vaartje 2 thuis
Op dinsdagavond 20 juni staat de wedstrijd tussen ’t Vaartje 2 en ’t Steegje uit Made op het programma. Het betreft een wedstrijd in de voorjaarscompetitie van het district Midden-Brabant in de spelsoort driebanden-klein. Team ’t Vaartje 2 bestaat uit Leo Loonen, Piet Kamp, Theo Laros en Frans Kemmeren. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart gaat van start om 19.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen