Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje won team ’t Vaartje met 7-2 van team Het Kan Net uit Etten-Leur. Door deze winst is de achterstand op de nummer twee gereduceerd tot vier punten. Ook op de koploper is er een achterstand van vier punten, maar dit team heeft wel een wedstrijd minder gespeeld.

Alle singlepartijen werden gewonnen door Hans de Jong, Davey Danyluk, Goof Verbunt en Patty v.d. Wiel. Hans en Patty hadden hier een allesbeslissende vijfde leg voor nodig. Daarna werden twee koppelwedstrijden op een rij verloren. Hieronder één partij in de allesbeslissende vijfde leg. Vervolgens herstelde team ’t Vaartje zich en pakte afgetekend de winst in de volgende twee koppelpartijen. Ook de teamronde werd in winst omgezet. De voorsprong op de nummer vier bedraagt inmiddels elf punten.

Inschrijven Boerke Mutsaers dartsfestijn!
Op vrijdagavond 24februari wordt in sportcafé ’t Vaartje voor de twaalfde keer een carnavalesk dartsfestijn gehouden. Ook dit jaar zijn er weer twee dinerbonnen ter waarde van elke vijftig euro beschikbaar gesteld door het Tilburgse restaurant Boerke Mutsaers. Deze bonnen worden onder de deelnemers verloot, zodat iedereen hier kans op heeft. Het inschrijfgeld wordt uitgekeerd als prijzengeld. Het betreft een koppelloting wedstrijd. Om zicht te krijgen op het aantal deelnemers kun je je nu al aanmelden bij sportcafé ’t Vaartje (tel: 0162-312275). De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Aankondiging

Wedstrijd in Van Leijsen-ranking
Op zaterdagavond 18 februari wordt er weer een wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf Van Leijsen Dongen-ranking-toernooi. Het toernooi kenmerkt zich door de sfeer van gezelligheid en sportiviteit, waarbij er kansen zijn voor iedere darter. Dit vanwege het feit dat de koppels steeds geloot worden. Er wordt gestart met dit koppeltoernooi. Daarna volgt het singletoernooi. Het inschrijfgeld bedraagt slechts vijf euro per spelsoort. Er zijn naast punten voor de ranking ook mooie dagprijzen te verdienen. Voorop staat echter dat je een leuke avond hebt. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint, zoals altijd om 20.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen