Mooi debuut op Nunchaku-Do Golden Score Tournament

Foto:

Op zondag 29 november j.l. vond te Pijnacker het ONK Nunchaku Golden Score Tournament plaats. Na het succes van de eerste editie kon een vervolg niet uitblijven. De organiserende club, Nunchaku Pijnacker, had in samenwerking met de SNN weer een verandering op het toernooi aangebracht om hiermee een nieuwe uitdaging te ontwikkelen voor dit evenement.

Zoals inmiddels bij vele bekend draait het Golden Score Toernooi om teambelang. Het team draait gedurende 5 minuten continu wedstrijden waarbij het gaat om “de Golden Score” d.w.z. als er een score is behaald moet de verliezer direct het speelveld verlaten en de volgende van het team komt erin. Van Gils sport was met één team vertegenwoordigd op dit toernooi, het team bestaande uit Thomas Pijnenburg, Erik Meeuwissen en captain Luke Boudewijns trof een goede loting met daarin tegenstanders die voor een spannende strijd zouden zorgen.

Met name Thomas die voor de eerste keer in een hogere lengte klasse uitkwam draaide goede partijen. Na 3 gewonnen partijen, 1 gelijk gespeeld en 2 verloren partijen eindigde het van Gils team op een verdienstelijke derde plaats in hun poule. Helaas werd er een kruisfinale gespeeld waarbij de eerste 2 teams van de poule werden geplaatst . Dit zorgde ervoor dat er niet meer voor een podium plaats gespeeld kon worden. Terug kijkend op een sportief toernooi kunnen de “toppers” Thomas, Erik en Luke toch tevreden zijn met het behaalde resultaat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen