Op weg naar het OPF: De Krakers

Foto:

De organisatie van het Oranjeparkfestival is er dit jaar weer in geslaagd om een verrassend en gevarieerd programma samen te stellen.

dongen.nieuws.nl stelt in de laatste weken voor het festival de artiesten en bands voor die op 26 of 27 april de harten van de Dongenaren zullen proberen te veroveren. Deze keer in de spotlight: De Krakers. Deze band is te zien in de Van Strien keurslager Festivaltentop 27 april van 16.30 tot 17.30 uur

De Krakers
Een jaar na hun festivaldebuut op Paaspop Schijndel is punkband De Krakers terug op hun home-ground waar het ooit allemaal begon. Maar nu met een knetterstrakke EP op zak met classics als “Een eigen huis,”, “Bloed! Zweet! Tranen!” En “Bloemetjesgordijn”. De Krakers is meeschreeuw-punk pur sang. Neerlands meest treffende hits in een jasje van woede en scheurende gitaren. Oude tijden herleven. Want ondanks dat het repertoire als “de Bom”, “Zeg maar niets meer” en het levenslied tegen alcoholisme “Leo” al jaren oud zijn, de boodschap van die songs is relevanter is dan ooit. Waarom? Kom naar de show and find out!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen