Op weg naar het OPF: De Uitslaopers in Concert

Foto:

De organisatie van het Oranjeparkfestival is er dit jaar weer in geslaagd om een verrassend en gevarieerd programma samen te stellen.

dongen.nieuws.nl stelt in de laatste weken voor het festival de artiesten en bands voor die op 26 of 27 april de harten van de Dongenaren zullen proberen te veroveren. Deze keer in de spotlight: De Uitslaopers. Deze band is te zien op het Gebr. Jansen B.V. Hoofdpodium op 26 april van 19.30 tot 20.30 uur

De Uitslaopers in Concert
Maak je klaar voor een uur vol fantastische muziek: De Uitslaopers Bigband brengt een keur aan nummers en neemt je mee op muzikale reis door de jaren heen! Van rockende gitaren tot dampende beats en van Amerikaanse Soul tot Nederlandse hits; een uitgebreid repertoire zorgt voor een feest van herkenning. Ga uit je plaat en zing lekker mee met deze rasechte Dongense band.

De Uitslaopers is een band met een gevestigde naam in Dongen en kent een rijke muzikale historie van ruim 33 jaar. Ook dit jaar weer spelen ze speciaal in hun kenmerkende bigband-bezetting; een 23-koppig orkest, 6 zangers! trompetten, drumstellen, trombones, gitaren, toetsen, saxofoons en… 1 brok energie! Alles wordt uit de kast gehaald voor een spetterend optreden! De Uitslaopers Bigband samen met diverse zangtoppers uit de regio zorgt voor een uur genieten. Neem je familie en vrienden mee, pak een lekker drankje en geniet samen van een wervelende show met De Uitslaopers Bigband!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen