Politieke peiling van gezamenlijke Dongense media

Foto:

Op zaterdag 5 maart slaan de lokale media dongen.nieuws.nl, Weekblad Dongen en de Restzetel de handen ineen met een gezamenlijke politieke peiling. Op en rond het Looiersplein zal een groot aantal Dongenaren tussen 10.00 uur en 14.00 uur gevraagd worden naar hun beleving van de plaatselijke politiek. Tevens zal er een opiniepeiling worden gehouden om al een eerste indruk te krijgen van de politieke verhoudingen in Dongen op dit moment

De resultaten van zowel de enquête als de peiling zullen via alle bovengenoemde media gepubliceerd worden. Bart van Kerkhof, beheerder van dongen.nieuws.nl, legt uit: ”er wordt op dit moment enorm campagne gevoerd door de partijen die straks met zoveel mogelijk zetels deel uit willen maken van de Dongense gemeenteraad. Het leek ons als lokale media goed om eens te peilen of de lokale politiek überhaupt wel leeft onder de Dongenaren of dat  het wellicht zo is dat al dat campagnegeweld volledig langs iedereen heen gaat.

“Voorafgaand aan de vorige edities van de gemeenteraadsverkiezingen leverden soortgelijke peilingen een uitkomst op die verrassend dicht in de buurt kwam van het uiteindelijke resultaat” vervolgt Bart. “Maar we willen ook graag weten of de politiek hier eigenlijk wel léeft in Dongen? We proberen daar middels een aantal vragen achter te komen. Daar koppelen we dan meteen de opiniepeiling aan vast zodat we al een eerste beeld krijgen van de huidige politieke voorkeuren in Dongen.”

Mocht u dus zaterdag de vraag krijgen of u mee wilt werken aan deze enquete/ opiniepeiling dan hopen de organisatoren dat u hiervoor een paar minuutjes van uw tijd beschikbaar wilt stellen. Graag tot zaterdag en alvast bedankt namens dongen.nieuws.nl, Weekblad Dongen en de Restzetel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen