Leer tekenen met een 3D-pen

Foto:

Ben jij creatief, houd je van tekenen en nieuwe technieken ontdekken? Kom dan op woensdag 3 november naar de Workshop Tekenen met een 3D-pen van Theek 5 Dongen.

Met deze speciale pen kun je driedimensionaal tekenen. Jouw ontwerpen blijft niet alleen maar plat op papier, maar daarnaast kun je het vasthouden. Een 3D-pen werkt heel anders dan een 3D printer en je hebt geen 3D printer nodig. Met een 3D-pen kom je spelenderwijs tot mooie creatieve voorwerpen. Dat is niet alleen heel erg leuk, het is ook interessant want je leert ondertussen van alles over soorten plastic, constructie en techniek

Lijkt het je ook boeiend om met een 3D-pen aan de slag te gaan? Kom dan naar deze workshop! Leuk voor kinderen van groep 4 t/m 8. Je mag je werkje mee naar huis nemen. De 3D-pen blijft eigendom van de bibliotheek.

Aanmelden
Wil jij leren tekenen met een 3D-pen? Meld je dan aan voor de workshop op 3 november van 14:45 tot 16:45 uur. De activiteit is gratis, maar om mee te kunnen doen moet je wel een plaatsje reserveren. Meld je aan in de bibliotheek of via onze website www.theek5.nl/activiteiten.

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen