De Cammeleur presenteert een zomerprogramma

Foto: Cammeleur

Tijdens de zomervakantie organiseren Theek 5 en Stichting DonckHuys leuke activiteiten voor jong en oud in De Cammeleur. Naast twee live muziek optredens, staan er ook jeugdactiviteiten, voorleespret en een Zorgeloze Zomer Quiz op het programma voor deze bijzondere zomer.

Optreden Familie van Dijk
De Dongense band Familie van Dijk trapt de zomervakantie af met een spetterend optreden in de theaterzaal van De Cammeleur op vrijdag 23 juli om 20.30 uur. De band brengt een hommage aan Neerland’s beste Nederpopband De Dijk. Met een greep uit het brede en rijke repertoire van deze Amsterdamse formatie brengt Familie Van Dijk de lekkerste meezingers, de heftigste tranentrekkers en de meest meeslepende swingers ten gehore. Iedereen kent wel een liedje dus het wordt een avondje meezingen!

Zorgeloze Zomer Quiz
Stichting DonckHuys organiseert in deze zomer, in samenwerking met kwisjes.com, de ‘Zorgeloze Zomer Quiz’ in de theaterzaal van De Cammeleur op vrijdag 30 juli. Samen met je team van maximaal 4 personen ga je in acht, soms pittige, rondes strijden voor de winst. Uiteraard vallen daarbij leuke prijsjes te winnen.

Jeugdactiviteit
Deze zomer kunnen kinderen van 6 tot en met 10 jaar genieten van een zomerprogramma bij Theek 5. Er wordt een spannend of leuk verhaal voorgelezen en daarna gaan de kinderen creatief aan de slag. Kom op woensdag 28 juli, 4, 11, 18 of 25 augustus en 1 september van 14.00 tot 15.00 uur luisteren en knutselen of ga aan het werk met een uitdagende opdracht. Leer onder andere hoe je een kompas maakt, ontwerp je eigen boom of ga samen met Stichting Parkplezier mee op ontdekking in Park Vredeoord. Je leert van alles over de bomen in het park. Kom je ook?

Wij gaan weer voorlezen!
Jonge kinderen genieten van verhalen en tijdens Voorleespret beleeft je kindje iedere keer een nieuw avontuur! Vanaf augustus lezen we iedere woensdag voor aan kinderen van 0-4 jaar van 10.30 uur tot 11.00 uur. Samen lezen we een leuk verhaal en zingen we samen wat liedjes. Als het mooi weer is, lezen we buiten in het park voor. Bij slecht weer blijven we gezellig binnen. Ouders en grootouders zijn van harte welkom om aan te sluiten en mee te doen.

Optreden Victor Luis van Es
Zaterdag 14 augustus komt cabaretier Victor Luis van Es op ons terras 2x een half uur uit zijn voorstelling ‘Plan B’ spelen. Hij hoopt mensen weer warm te maken voor het theater en wil zo ook zelf weer in het ritme komen voor zijn avondvullende show. Hij speelt om 13.30 en om 15.00 uur. De plaatsen op het terras zijn gratis, maar we raden je aan een plekje te reserveren, want vol = vol.

Optreden Sem Rozendaal met band
Sem gaat live! Als aftrap van het theaterseizoen speelt Sem mèt band in zijn eigen woonplaats op het podium van De Cammeleur op zaterdag 28 augustus. Sem is bekend van zijn deelname aan ‘The Voice of Holland’, waar hij het tot de finale bracht. Achttien jaar jong, zingt hij het liefst muziek die back to the roots gaat zoals Rock, Country en Blues. Maar ook pop passeert de revue. Gewapend met zijn stem en gitaar probeert hij van ieder nummer zijn eigen versie te maken. Naast covers zullen er zeker ook eigen songs langs komen!

Registratie
Vanwege de huidige corona maatregelen zijn er beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Het aanmelden en of kopen van een ticket is daarom noodzakelijk. Meld jezelf en je kind(eren) gratis aan voor Voorleespret 0-4 of Zomeractiviteiten jeugd via de website: www.theek5.nl/activiteiten.
Voor meer informatie over de andere activiteiten en tickets: www.decammeleur.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen