Ook dit jaar geen reguliere Avondvierdaagse

Foto:

Ook dit jaar is er helaas geen mogelijkheid om de Avond4daagse, zoals we deze al meer dan 65 jaar in Dongen kennen, op traditionele wijze te organiseren.

Vorig jaar startte de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN) het initiatief van de Avond4daagse Home Edition.  Stichting Avond4daagse Dongen heeft in de zomer van 2020 op die manier toch 560 lopers uit Dongen en Oosteind een officiële Avond4daagse medaille kunnen bezorgen.

Gelet op de huidige Corona maatregelen biedt de KWBN ook dit jaar een Home Edition aan waar Stichting Avond4daagse uiteraard weer aan meedoet. Wilt u uw medaillecollectie ook dit jaar verder uitbreiden? Schrijf u dan in en er wordt voor gezorgd dat u de medaille vanzelf thuisbezorgd krijgt! Loop 4 dagen (binnen 2 weken) de door u gekozen afstand en route vanuit uw eigen huis en ontvang daarna de medaille in uw brievenbus. Inschrijven kan vanaf 29 maart tot en met 30 juni 2021. Ga hiervoor naar de website www.a4ddongen.nl en klik op “Inschrijven”.

Stichting Avond4daagse Dongen en hoofdsponsor Jumbo Dongen zetten zich dit jaar in samenwerking met LeukAmusement in voor de zieke kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ). Als Bloemenkoningin zorgt LeukAmusement ervoor dat zieke kinderen even kunnen vergeten dat ze ziek zijn. Samen met MonBallon is de muzikale theatervoorstelling “Wat een leven” mogelijk gemaakt waarvan een gedeelte van de opbrengst naar het WKZ gaat. Voor de voorstelling van 11:00 uur op 15 mei 2021 heeft Stichting Avond4daagse Dongen 20 kaarten beschikbaar gesteld.

Wilt u kans maken op 2 kaarten voor de voorstelling “Wat een leven” in de Cammeleur? Stuur een foto van uw inschrijving naar [email protected], de eerste 10 mailtjes ontvangen 2 gratis kaartjes (uiteraard onder voorbehoud van de dan geldende Corona maatregelen).

Meer informatie over de Home Edition en de WKZ actie vindt u terug op de website of via de Facebook pagina van Stichting Avond4daagse Dongen Zij zien uw inschrijving graag tegemoet en wensen u veel wandelplezier toe!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen