Last van een teer zieltje?

Foto:

Jeroens Clan verovert vast een plaatsje in je hart tijdens de voorstelling ‘Tere zieltjes’ op vrijdag 8 november in De Cammeleur.

Het uur van de waarheid is aangebroken. Tijdens de voorstelling maakt Jeroens Clan korte metten met alles wat los en vast zit. Want je mag toch helemaal niks meer? Jeroens Clan bestaat uit Bram Kroon, Jip de Poorter en Matthias Tuns. In 2018 stonden ze in de finale van het Leids Cabaret Festival. Na een succesvolle finalistentournee is het trio terug om je eens even flink de waarheid te vertellen. Dus maak je klaar voor een revolutie vol nietsontziende scènes, snelle liedjes en messcherpe danspasjes. Kom nou!

Over Jeroens Clan
“De provincie strikes back. Jeroens Clan weet ongelooflijk slim de zaal te bespelen. De jury is ervan overtuigd dat de jongens niet alleen Brabant maar heel Nederland tot hun thuis kunnen maken.”

Juryrapport Leids Cabaret Festival
“Jeroens Clan gooide hoge ogen met een energieke voorstelling die de zaal flink aan het lachen wist te krijgen. Brabantse jongens met een grote bek: het blijft ondanks de ruime ervaring die we daar sinds de debuten van Hans Teeuwen en Theo Maassen mee hebben toch iets onweerstaanbaars houden.” – Theaterkrant

Datum & tijd: vrijdag 8 november om 20.15 uur
Prijs: € 14,50

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen