Daisy komt naar Dongen

Foto:

Het nationaal bekende DJ duo genaamd Daisy komt Dongen op zijn kop zetten. Dit zijn twee mannen die naar eigen zeggen wel raad weten met de dansvloer.

Met een mix van hitjes urban en feest zijn ze door 2018 gevlogen. Na optredens op o.a. de Zwarte Cross, Mysteryland, Solar, Paaspop, Dauwpop, Sneekweek, Wish Outdoor en Pukkelpol is nu Dongen aan de beurt. Tijdens Hitsig 2019 I Het Voorspel in de Gouden Leeuw op 5 april komen ze ook hier hun kunsten laten zien. FEAR. het bedrijf achter Hitsig 2019 I Het Voorspel is dan ook trots: “Wij als organisatie zijn enthousiast over Daisy en daarom zijn wij erg blij dat Dongen kennis gaat maken met deze twee helden.

Naast deze DJ act komen ook Sjannies, Slick Soundsystem, Stinna en Ari Bangsma hun kunsten vertonen achter de draaitafels. Al met al wordt het een hitsige avond met goede dj’s, een mooie show en een toffe beleving.”

De kaartverkoop is sinds kort begonnen op ticketkantoor.nl/shop/voorspel. Daarbij kunnen mensen meer informatie vinden over het evenement op Facebook met de zoekterm “Hitsig 2019 I Het Voorspel”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen