Weekendtip: Theatergroep TINTEL speelt HOTEL HUBERTUS

Foto:

Op zaterdag 13 en zondag 14 oktober speelt de theatergroep TINTEL “Hotel Hubertus”, een mysterieuze komedie met een bizar tintje. Deze voorstelling vindt plaats op een unieke plek, namelijk de voormalige Hubertuskerk te Dongen Vaart.

Wouter en Liesbeth de Zwart, de huidige bewoners van de kerk waren gelijk enthousiast voor dit project, en zijn ook nauw betrokken.Zij hebben zonder restricties hun huis(kerk) opengesteld voor deze theatergroep. De kerk wordt omgetoverd in een noodlijdend hotel waar een aantal hysterische hotelgasten alles in de war schoppen. Isabelle Murg-van Gelderen tekent voor het script en de regie.

Theatergroep TINTEL bestaat ondertussen 4 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een geweldige groep mensen. Met veel overgave hebben zij zich nu gestort op een komedie die zorgt voor een avond(middag) vol hilarische situaties en bizarre momenten.

Voorstellingen zijn op zowel zaterdag en zondag om 14.30 uur en 20.00 uur. Wees er snel bij want in dit “speciale”theater kunnen per voorstelling slechts 60 man publiek naar binnen!!
Kaartjes kosten € 10 (incl. koffie/thee) en kunnen gereserveerd worden via : [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen