Meezingconcert Dongens Mannenkoor

Foto:

Het Dongens Mannenkoor geeft op VRIJDAG 12 OKTOBER 2018 een Meezingconcert in de theaterzaal van De Cammeleur in Dongen.

Het is een uniek concert, waarin het Dongens Mannenkoor laat zien dat het niet alleen klassieke liederen zingt, maar ook modernere, Nederlandse nummers. Zo zingt het koor onder meer nummers van Guus Meewis, Boudewijn de Groot en Louis Neefs. Nummers, die ‘iedereen’ eigenlijk wel mee kan zingen.

Het koor staat onder leiding van dirigent Jan Terpstra. Pianiste Marjan Fey begeleidt het koor op piano. Aan het concert werkt ook Kelly van den Boogaard mee. Zij zingt een aantal nummers samen met het Dongens Mannenkoor.

Het Meezingconcert van het Dongens Mannenkoor begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer  22.15 uur. Entree is € 10,00 per persoon, inclusief pauzedrankje.

Het koor begroet u graag bij dit bijzondere concert op 12 oktober 2018, in De Cammeleur, Hoge Ham 126, Dongen. Kaarten voor dit concert zijn te koop bij De Cammeleur of via www.decammeleur.nl. Voor meer informatie over het koor: www.dongensmannenkoor.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen