Kaartverkoop Dongen-Willem II vanaf 19 juni

Foto:

Op woensdag 11 juli bezoekt Willem II Sportpark de Biezen voor een wedstrijd tegen VV Dongen. Dit is het tweede oefenduel van de Eredivisionist in de voorbereiding op het seizoen 2018-2019. De wedstrijd begint om 19.00 uur.

VV Dongen is blij met de komst van ‘grote buurman’ Willem II. Zo’n oefenwedstrijd staat toch garant voor extra publiek en is voor de fans een unieke kans om de spelers van dichtbij aan het werk te zien tegen de lokale favorieten.

Kaartverkoop
Kaarten zijn vanaf 19 juni in de voorverkoop verkrijgbaar en kosten € 10,00 (tribune), € 8 (staanplaats) en € 5,00 (kinderen tot 12 jaar en 65+). De voorverkoopadressen zijn:

Jumbo Dongen
Hoge Ham 113 – Dongen
en
DA Ingrid
Looiersplein 27-28 – Dongen

Op de wedstrijddag zelf betaalt u € 12,50 (tribune), € 10 (staanplaats) en € 7 (kinderen tot 12 jaar en 65+). De kassa’s zijn om 17.30 uur open.

VIP-tickets
Voor deze wedstrijd zijn ook VIP-tickets te koop; een aantrekkelijk pakket inclusief entreekaart, exclusieve toegang tot het sponsorhome van 17:30 – 22:00 uur, 10 consumpties (ontvangt u bij binnenkomst) en deelname aan het buffet. En dit voor slechts € 50,00 excl. btw per persoon. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het mailadres: [email protected].

Parkeren
De mogelijkheden om bij het sportpark te parkeren zijn heel beperkt. Mensen uit Dongen en directe omgeving worden dan ook geadviseerd lopend of per fiets te komen. Parkeren in de buurt is mogelijk op de terreinen van Aldi en Jumbo. Bezoekers vanuit Tilburg kunnen eventueel met openbaar vervoer komen. De bushalte bevindt zich direct voor de ingang van het sportpark.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen