Van Schijndel Metaal trotse partner van Dongen Werkt

Foto: Johan Wouters/Pix4Profs

Wethouder Rolf Vullings reikte maandagmiddag aan Jessica van Schijndel van Van Schijndel Metaal Bv het ‘Trotse partner van Dongen Werkt!’ bordje uit. Van Schijndel Metaal Bv is de eerste werkgever die uitgeroepen wordt tot ‘Trotse partner van Dongen Werkt!’.

De gemeente Dongen heeft deze nieuwe bordjes door Van Schijndel Metaal Bv laten maken als blijk van waardering voor alle werkgevers die, samen met Dongen Werkt!, de mensen die in de participatiewet zitten weer aan de slag helpen. Dit kan zijn door middel van stages, werkervaringsplekken en vaste banen. Omdat Dongen Werkt! zonder deze betrokken ondernemers dit niet voor elkaar zou krijgen worden ze nu extra in het zonnetje gezet.

Van Schijndel Metaal Bv
De komende tijd worden de bordjes uitgereikt bij alle partners van Dongen Werkt! Het eerste exemplaar wordt uitgereikt aan Jessica van Schijndel omdat ze het afgelopen jaar alleen al haar bedrijf twee maal heeft geopend voor een presentatie en rondleiding voor de bustour. Daarnaast heeft ze heeft Saleh (een nieuwe Dongenaar) een baan aangeboden zodat hij als statushouder aan de slag kon.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen