Meccano evenement in De Salamander

Foto:

Op zaterdag 10 maart organiseert Meccano Gilde Nederland een evenement in café De Salamander te Dongen. Tussen 10.00 en 15.00 uur wordt u van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. De entree is gratis.

De leden van het Meccano Gilde Nederland laten zien wat er allemaal mogelijk is met Meccano; met het constructie speelgoed is zo ongeveer van alles mogelijk. Grote modellen worden gebouwd, maar er wordt getoond dat ook kleine modellen heel creatief kunnen zijn. Computer gestuurd, handbediend, alle variaties worden getoond. Nieuwe en gebruikte onderdelen worden aan de man gebracht door een aantal leden, en ideeën worden uitgewisseld. Er gaat geen bijeenkomst voorbij of iemand heeft weer iets geleerd.

Meccano is al meer dan 100 jaar een begrip in de speelgoedwereld. Menig grootvader en vader hebben er hun jeugd mee gespeeld, en weer later met hun eigen kinderen. Het Meccano Gilde Nederland organiseert met en door leden elk jaar diverse bijeenkomsten verspreid over Nederland en België. Tevens is zij vertegenwoordigd op een aantal jaarlijkse evenementen, zoals onder andere het Modelbouwevenement in de Zeelandhallen in Goes, het thema ‘Grondverzet’ in het Plantion in Ede, en de Hobbybeurs te Dongen.

Het Gilde brengt elk kwartaal een clubblad uit, en onderhoudt internationale contacten met andere Meccano verenigingen. Voor meer info kunt u kijken op www.meccanogilde.nl; hier vindt u alles over deze fantastische hobby. Tot ziens in de Salamander.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen