Classical Dinner Sensation: Driegangen diner met muziek van Classicurls

Foto:

Op zaterdag 17 maart a.s. organiseert “Lionsclub Donge Vallei“ voor “Met je hart” en “De Grobbebollen” de Classical Dinner Sensation bij restaurant S.E.D. in ‘s Gravenmoer.

De Classical Dinner Sensation is een vervolg op de twee eerdere Musical Dinner Sensations. De afgelopen twee jaar werden tijdens het diner liedjes uit bekende musicals ten gehore gebracht, dit jaar zijn het klassieke stukken in een modern jasje. De zang wordt verzorgd door “Classicurls” bestaande uit Mattanja, Lucie en Nienke. Deze drie studenten van Fontys worden op piano begeleid door Koos van den Berkel.

Het diner is in handen van chef-kok William Haanskorf. Hij zorgt samen met zijn keukenbrigade voor een heerlijk, door S.E.D. gesponsord, driegangen diner.

De opbrengst van deze avond komt ten goede aan “Met je hart” en “De Grobbebollen”, de twee goede doelen die de komende periode door Lions Club Donge Vallei worden ondersteund. “Met je hart” is een landelijke stichting die zich ook in Dongen inzet om eenzaamheid onder ouderen te doorbreken en “De Grobbebollen” in een vrijetijdsclub in Rijen voor mensen met een verstandelijke beperking. Meer informatie over deze doelen vindt u op onze website www.lionsclubdongevallei.nl

Kaarten à € 55,00 p.p excl. drankjes kunt u bestellen door een email te sturen naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen