Winterdorpskroegkwis groot succes

Foto:

Op zaterdag 24 februari vond in de zaal van café ‘t Karrewiel de vierde editie plaats van de winterdorpskroegkwis. Georganiseerd door Gerrit de Smit en Lucien Snoeren werden de honderd deelnemers getrakteerd op een waaier van uitdagende vragen.

De mobiele telefoons waren vooraf allemaal netjes per team in een mandje gedeponeerd. Bij de meeste onderdelen werd sterk gescoord. De rekenvragen, gemaakt door René Peeters, liet de hersenen flink kraken. De sfeer werd extra verhoogd door de rondes met karaoke-opdrachten. Verder waren er twee opdrachten waarbij meerdere leden van een team goed moesten samenwerken. De avondvullende kwis werd afgesloten met de opzoekronde. Hiervoor mochten de vertrouwde mobieltjes weer worden geraadpleegd.

Aan de jury de taak om alle scores op te tellen, zodat als knallende apotheose de winnaar kon worden bekendgemaakt. Dat werd de Paniskus met een ruime voorsprong. Volgend jaar zullen de inwoners van Klein Dongen Vaart deze gezellige avond niet willen missen, zeker omdat het eerste lustrum een extra tintje zal krijgen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen