Hospice de Volckaert zoekt enthousiaste kookliefhebbers

Foto:

Hospice de Volckaert is op zoek naar enthousiaste kookliefhebbers om het huidige team uit te breiden. Vind je het leuk om te komen koken, of wil je meer informatie mail dan naar: [email protected] onder vermelding van: kookvrijwilliger gezocht

Hospice de Volckaert biedt een huiselijke sfeer, waar geborgenheid en ruimte is om op een eigen manier afscheid te kunnen nemen van het leven. Dat kan samen met uw naasten, die ieder moment op bezoek kunnen komen en waarvoor er de mogelijkheid is om te blijven slapen.

Er zijn zes kamers volledig ingericht op een warme, stijlvolle manier. Met uw persoonlijke spullen krijgt de kamer een eigen karakter. De kamers hebben een badkamer en een goed toegankelijk terras. Daarnaast is er een gemeenschappelijke huiskamer met een keuken en een stilteruimte.

Het hospice staat open voor iedereen vanaf 18 jaar met een levensverwachting van minder dan drie maanden. 24 uur per dag is er een verpleegkundige aanwezig, ondersteund door een vrijwilliger.

Stichting Vrienden van het Hospice
Alles is gericht op een zo aangenaam mogelijk verblijf van u en hun naasten. Dat stelt hoge eisen aan zowel de leef- en zorgomgeving als de werkomgeving. De stichting ‘Vrienden van het Hospice’ maakt zich hier sterk voor met bijdragen van donateurs en schenkingen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen