19e Vaartse Oldtimerdag

Foto:

Zondag 3 deptember organiseert Stichting Oldtimer Vrienden Club Dongen-Vaart (OVC) de Vaartse oldtimerdag voor de 19e keer. Deze dag staat geheel in het teken van allerlei categorieën oldtimervoertuigen, auto’s, bromfietsen, legervoertuigen, motoren, tractoren, solexen enz.

Ook dit jaar wordt de Vaartse oldtimerdag weer gehouden op de vaste locatie Dongen-Vaart, met als middelpunt café-zaal ’t Karrewiel, gelegen aan de Vaartweg 112, 5106 NE Dongen. De deelnemende voertuigen dienen van voor 1990 te zijn, de oudste deelnemende voertuigen dateren van ver voor de oorlog. Uiteraard dienen de voertuigen aan de nodige wettelijke eisen te voldoen om met de diverse tourriten mee te kunnen rijden.

Ieder jaar is het voor zowel bezoekers als deelnemers een lust voor het oog om te zien hoeveel mensen hun oldtimers koesteren, om dit op een dag als deze te laten zien. De een kiest ervoor zijn oldtimer volledig te restaureren, de ander kiest er juist voor om een voertuig in de originele staat te houden en je juist moet laten zien dat een voertuig een werkzaam leven achter zich heeft. Alles is welkom op de Vaartse Oldtimerdag. Per rijdende categorie zal er ook een korte tourrit gereden worden.

Een evenement als de Vaartse Oldtimerdag is uniek in z’n soort. De organisatie streeft er elk jaar weer naar een geweldig evenement te maken waarbij deelnemers en toeschouwers zich goed vermaken. Mede door onze trouwe sponsors kan de Vaartse Oldtimerdag voor zowel deelnemers als bezoekers gratis worden bezocht. Wat buiten de sponsors ook de nodige financiën binnenbrengt is het enveloppenspel. Met jaarlijks een prachtige oldtimer bromfiets als hoofdprijs en verder diverse mooie prijzen en troostprijzen.

Ook dit jaar is er weer gelegenheid voor een kofferbakverkoop, daarnaast zijn er diverse attracties te vinden voor jong en oud op het terrein. Er zal de hele dag een spreker rond lopen, zodat u op de hoogte wordt gehouden van alles wat zich afspeelt.

Dit jaar sluiten wij rond 16.30 de dag af met een optreden van The Golddiggers welke hun repertoire aan jaren 60 en 70 nummers zullen brengen.
Dus al met al weer zeer de moeite om een bezoek aan de Vaartse Oldtimerdag te brengen.

www.oldtimervriendenclub.nl – www.facebook.com/ovcdv

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen