Afscheid bestuursleden Parochie Dongen en Klein Dongen-Vaart

Foto:

Tijdens de traditionele jaarlijkse barbecue van het parochiebestuur werd afgelopen zaterdag 26 augustus stilgestaan bij het afscheid van drie bestuursleden en de notulist.

Desirée Vonk bedankte Pim van Rooij voor al zijn accuraat werk als penningmeester de afgelopen negen jaar. Ook waren er lovende woorden voor Kees van der Made die zich voor de parochie gedurende elf jaar heeft ingezet als secretaris. Henny Suanet werd bedankt voor negen jaar trouw en secuur notuleren van de bestuursvergaderingen. Desirée Vonk zelf nam na negen jaar afscheid als vicevoorzitter en zij werd bedankt door de voorzitter ‘pastoor in ruste’ Harry Lommers.

In alle bedankjes kwam duidelijk naar voren dat er gedurende de afgelopen jaren hard is gewerkt door het parochiebestuur. Er stonden veel uiteenlopende zaken op de agenda, denk aan het opzetten van de Personele Unie samen met de Parochie H. Geest in Rijen. Daarnaast waren er ook een aantal moeilijke beslissingen te nemen zoals het sluiten van de Hubertuskerk. Vanaf september zal het nieuwe bestuur de taken gaan overnemen en dat zal officieel aandacht krijgen tijdens de Startviering op 10 september a.s. om 10.30 uur in de St. Laurentiuskerk. U bent daarvoor van harte uitgenodigd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen