Bassie: oudste tennistoernooi van Nederland voor de 41e keer

Foto: Creative Commons CC0 / marksontennis

Van maandag 31 juli tot en met zondag 6 augustus 2017 vindt op de tennisbanen van TC Bas Dongen voor de 41e keer het Bassie Jeugdtoernooi plaats. Deelname in de diverse categorieën staat open in de leeftijdsklasse 5 tot en met 17 jaar. Het toernooi telt op verschillende onderdelen mee voor de Nationale Ranglijst bij de jeugd.

Mede daarom hebben in het verleden al heel wat later bekende Nederlandse tennissterren ooit aan het toernooi in Dongen meegedaan. Naast de nodige ‘losse’ deelnemers en bezoekers, wordt er door de vele vrijwilligers dagelijks ontbijt, lunch en diner verzorgd voor de circa 125 deelnemertjes van de diverse tenniskampen. Deelnemers die behalve met tennis de gehele week ook bezig worden gehouden met tal van andere activiteiten zoals bingo, casino, disco, etc. En uiteraard nemen de diverse tenniskampen het ook met allerlei andere spelen tegen elkaar op, waarbij ook de begeleiders actief worden betrokken.

De 41e editie kent als thema “Dan denk je aan Brabant”, waar omheen allerlei activiteiten worden georganiseerd. Een week waarin ongetwijfeld weer vriendschappen ‘voor-het-leven’ worden gesmeed, ondanks de strijd om de prijzen, de eer en de ranglijstpunten. Kortom, heel veel actie en bezienswaardigheden bij TC Bas Dongen op en rond het tennispark aan de Hertog Janstraat in Dongen. Een bezoek aan de sterren in spé meer dan waard!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen