Vernieuwde website DDDQ online

Foto:

Vandaag is de volledig vernieuwde website van De Dongense Dorps Quiz online gegaan. Natuurlijk kan er op deze website nagenoten worden van de twee vorige edities via foto’s en films. Maar ook is er het inschrijfformulier te vinden voor de editie 2017. Wil je meedoen met De Dongense Dorps Quiz op 16 september 2017? Download dan het formulier, vul de gevraagde gegevens in en kom op 21 mei naar ’t Vaartje om je team definitief in te schrijven. Vol=Vol.

Inschrijving
De derde editie van De Dongense Dorps Quiz is een feit! De quiz zal plaatsvinden op zaterdag 16 september. Dit jaar zijn er natuurlijk weerleuke vragen en gekke opdrachten bedacht voor de deelnemende teams. Op zaterdag 30 september is de prijsuitreiking / feestavond op een nog nader te bepalen locatie. De  inschrijving van de derde editie start op 21 mei om 10.30 uur in café ’t Vaartje. ( Vaartweg 137) Er kunnen zich maximaal150 teams inschrijven en de teamgrootte is vrij.

Vertegenwoordigers van de teams kunnen op zondag 21 mei tussen 10.30 en 12.30 uur terecht bij ‘t Vaartje om hun team in te schrijven. Vanaf 1 mei vind je op de website een inschrijfformulier waar je alle gegevens ( teamnaam, aantal deelnemers, speellocatie, telefoonnummer(s), mailadres) op kunt noteren. Dit formulier neem je ingevuld mee naar de inschrijvingsdag. De organisatie verzoekt de inschrijvers om die dag ook een rode appel mee te nemen. Het inschrijfgeld à € 45,00 dient deze dag contant voldaan te worden. De DDDQ vlag is op de inschrijvingsdag los te verkrijgen voor 15 euro.

Pas op 22 mei start dan de inschrijving via de website voor de eventueel overgebleven plaatsen maar het kan natuurlijk zo zijn dat de limiet van 150 teams al op 21 mei bereikt wordt. Alleen bij inschrijving op 21 mei kunnen al wat punten verdiend worden tijdens een ludieke opdracht die aan de inschrijving gekoppeld is. Als je zeker wilt zijn van deelname is het dus wel verstandig om op 21 mei tussen 10.30 en 12.30 uur een vertegenwoordiger van je team naar ‘t Vaartje te sturen.

Bekijk hier de vernieuwde website

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen