Hollandse avond voor het goede doel

Foto:

Op zaterdag 13 mei wordt in Café Zalencentrum De Viersprong een Hollandse  benefietavond georganiseerd voor het goede doel. Er zijn optredens van vele bekende artiesten waaronder Vinzzent, Grad Damen en Matthijs Koning. Kaarten à € 7,00 zijn nu te koop bij Café De Viersprong en DA Ingrid. Naast de genoemde artiesten treden op: Thom Craane, Wendy de Laat en Yosee.

Initiatiefnemer van deze avond is Jordi Goos, Jordi woont bij Stichting Prisma en is met  andere cliënten van diverse Prisma zorglocaties in Brabant en Limburg volop  in voorbereiding voor het beklimmen van de Mont Ventoux per fiets. Met medewerking van Fred en Petra Heijne van de Viersprong is het Jordi gelukt om een geweldig programma samen te stellen dat garant staat voor een fantastische Hollandse avond. De opbrengsten van deze avond gaan naar Equipe Mont Vantoux.

Equipe Mont Ventoux 2017
Prisma biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een (verstandelijke) beperking in Noord-Brabant. Alweer voor de derde keer neemt Prisma deel aan de Equipe Mont Ventoux waarbij ruim 400 mensen met een verstandelijke beperking, verdeeld over twee weken, de Mont-Ventoux in Frankrijk beklimmen.

De beklimming is daarbij op zich niet het doel, het gaat om de weg er naar toe. De jongeren benutten hun talenten en mogelijkheden. Zij gaan een uitdaging aan die vraagt om doorzettingsvermogen, verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en anderen maar ook om passie. Uiteindelijk leidt dit tot unieke ervaringen en een overwinning op zichzelf waardoor hun zelfvertrouwen een enorme boost zal krijgen.

De kaartverkoop voor de benefietavond is deze week gestart. Wil jij deze avond ook niet missen? Koop dan snel een kaartje bij DA Ingrid of bij de Viersprong. De prijs is slechts 7 euro. Wees er snel bij want het loopt hard.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen