Succesvolle NLDoet bij de Stormvogels: alle lokalen een nieuwe kleur!

Foto:

Hoewel het afgelopen zaterdag geen draaidag was bij de Stormvogels was er toch een hoop bedrijvigheid op het scoutinggebouw aan de Oude Baan. Vanwege NLDoet hadden vijftien schildervrijwilligers zich al vroeg verzameld om een megaklus bij de Stormvogels te gaan klaren: alle vier de lokalen van de Stormvogels in 1 dag te voorzien van nieuwe kleuren op de muren.

Bestuursleden Colinda en Judith verwelkomden de vele vrijwillige schilders met koffie en thee en een plak versgebakken cake. Na een korte uitleg over de klus verdeelden de groep zich over 3 lokalen en werden al snel meters stucloper en schildertape aangebracht. Met de lunch was 1 lokaal zelfs al helemaal klaar!

De gezamenlijke lunch kon vanwege het heerlijke weer buiten worden genuttigd. Daar schoven ook de eigen vrijwilligers van de bouw- en klusploeg aan die de hele ochtend al bezig waren geweest met verlichting en verfraaiing van de kampvuurkuil. Na de lunch werd er nog flink doorgewerkt om ook het vierde lokaal te schilderen en om half vier waren de muren dan echt allemaal van de nieuwe kleuren voorzien.

Scouting De Stormvogels wil alle vrijwilligers tijdens deze NLDoet ontzettend bedanken voor hun tijd en inzet en de gezellig sfeer tijdens het klussen. Dankzij jullie allemaal kunnen onze scouts nog meer genieten, zowel binnen als buiten!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen