Wim Kieft te gast op Business Club Event VV Dongen

Foto:

Maandagavond 6 februari organiseert de ING Business Club van VV Dongen het jaarlijkse CVT Event. Gastheer van dit netwerkevenement  is VIP sponsor CVT Keukens aan de Hestiastraat 12 in Tilburg. Ook dit jaar is er weer alles aan gedaan om er een onvergetelijke avond van te maken. Tijdens deze avond wordt veel ruimte geboden voor het uitbreiden van het zakelijke netwerk.

Daarnaast presenteert de organisatie dit jaar een bekende presentator en oud-voetballer als gastspreker. Niemand minder dan Wim Kieft zal tijdens de avond spreken over zijn vele ervaringen in de voetballerij en daarbuiten. De oud-internationaal en EK-winnaar heeft vele hoogte- en dieptepunten gekend zowel binnen als buiten de voetballerij.

Deze exclusieve netwerkbijeenkomst start vanaf 19:30 uur bij CVT Keukens, Hestiastraat 12 te Tilburg.Bestaande sponsoren hebben inmiddels een uitnodiging voor deze avond ontvangen.

Bent u ook geïnteresseerd in sponsoring bij VV Dongen? Ook dan bent u van harte uitgenodigd voor deze avond zodat u alvast kunt kennismaken met VV Dongen en haar ING Business Club. U kunt zich in dat geval aanmelden via [email protected]

Mogelijk nieuwe sponsoren kunnen bij binnenkomst hun visitekaartje in een pot doen waar een leuke prijs uit getrokken wordt. De winnaar mag met Wim Kieft op de foto en ontvangt een door hem gesigneerd boek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen