Marion de Hoon wint veel lekkers met like-actie januari

Foto:

De winnares van de lekkernijen actie van deze maand is bekend. We ontvingen weer een groot aantal likes op facebook en daaruit trokken we Marion de Hoon als winnares van de heerlijke taart van Personal Touch Cakes.

Marion werd zaterdagmiddag thuis verrast door Bart van Kerkhof van dongen.nieuws.nl, die de ambachtelijke lekkernijen, waaronder Cupcakes en chocolade, overhandigde aan de blije winnares. Wij feliciteren Marion de Hoon van harte met deze smakelijke prijs.

Houd dongen.nieuws.nl in de gaten voor de volgende acties(s)

Personal Touch Cakes, het bedrijf van Conny Algra-Ligtenberg, is met een moderne bakery en winkel gevestigd aan de Mgr. Ariënsstraat 1-03. Een prachtig pand waar u ook terecht kunt voor workshops en kinderfeestjes. Naast speciale taarten is PersonalTouch Cakes ook het adres voor heerlijk vers gebak, cupcakes, cookies etc. Dagelijks worden de overheerlijke producten hier vers bereid. De producten van PersonalTouch Cakes onderscheiden zich door hun perfecte afwerking en doordat er alleen met verse producten en de beste ingrediënten wordt gewerkt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen