Scouting Laurentius gaat voor groen via crowdfunding

Foto:

Scouting Laurentius is een dynamische groep met een prachtig gebouw en terrein. Het terrein is omgeven met groen. De groep wil naast hun buitenactiviteiten in een groene omgeving, ook binnen in een groen en energieneutraal gebouw activiteiten organiseren.

Dit wil men bereiken door op het dak extra zonnepanelen te leggen. Hiervoor is Scouting Laurentius een crowdfunding actie gestart via https://scoutinglaurentius.steunscouting.nl  Scouting Laurentius  roept Dongenaren op om hen te helpen energieneutraal te worden. Dit kunt u doen door naar de website https://scoutinglaurentius.steunscouting.nl te gaan en een donatie over te maken.

Het doel is om 6500,- euro binnen te halen voor de zomer. Heeft u een groen hart, bent u voorstander van energieneutraliteit of hebt u iets met scouting, geef dan een donatie. Alle bedragen zijn welkom. Voor bedrijven is er ook een tegenprestatie. Wilt u hier meer informatie over stuur, dan een mail naar [email protected] . Bedanktt namens Scouting Laurentius Dongen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen