Uitwisselingsconcert Harmonie Musis Sacrum met Nassau Harmonie Breda

Foto:

Aanstaande zondag staat een laatste voorbereidingsconcert voor de concertwedstrijd voor het harmonieorkest van Koninklijke Muziekvereniging Musis Sacrum op de kalender, deze wedstrijd (voorheen ook wel concours genoemd) vindt op zondag 27 november in De Schalm in Veldhoven plaats.

Om goed voorbereidt naar dit evenement toe te groeien, heeft Musis Sacrum de Nassau Harmonie uit Breda uitgenodigd om gezamenlijk een concert te verzorgen. Het uitwisselingsconcert vindt plaats op zondagmiddag 13 november in Cultureel Centrum ’t Schouw, Rembrandtstraat 69 Dongen. Harmonieorkest Musis Sacrum olv Robert van Enschot brengt haar concoursprogramma, Orion, Three Evocations en Postcard from Singapore aangevuld met het muziekwerk African Symphony.

Voor de pauze speelt Nassau Harmonie Breda haar programma, bestaande uit vijf muziekstukken. Finlandia en Concerto Opus 35 voor twee klarinetten wordt gedirigeerd door Peter Csuka en Andrea Gasperin neemt de stukken Legende no.4 Opus 59, Amazing Grace en The Force Awakens (Star Wars) voor zijn rekening. Prima ingrediënten voor een heerlijk muziekmiddagje. Het concert begint om 14.00 uur en de entree is gratis. U bent van harte welkom!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen