45e Grand Gala du Pee en 2e Blèr du Pee

Foto:

 

Ook dit nieuwe carnavalsseizoen zal er natuurlijk weer gestreden worden om de titel ‘Beste Peeënrijkse Carnavalshit van 2016-2017’ tijdens het 45e Grand Gala du Pee. Het Songfestival vindt plaats op zaterdag 19 november in ’t Schouw. Naast de strijd om d’n hit van ’t jaor  kan er worden deelgenomen aan het Blèr du Pee (originele tekst op een bestaande melodie).

Stichting De Peeënstekers heeft tijdens de vakantie niet stilgezeten een heeft een lijst samengesteld met arrangeurs en tekstschrijvers die potentiële deelnemers kunnen helpen een peeënhit te scoren. Neem vooral contact met de Stichting op op als je hulp nodig hebt bij het schrijven en/of arrangeren. ([email protected])

Voel je je aangesproken en lijkt het je geweldig om eens mee te doen, dan kun je een inschrijfformulier invullen op www.peeenstekers.nl. Of stuur een mail naar ons nieuwe mailadres [email protected] en vraag daar om een inschrijfformulier. Ook voor vragen kun je altijd een mail sturen. Check voor de laatste info de website en ook de social media.

Uiterlijk 6 november kunnen de laatste inschrijvingen gedaan worden. De laatste mogelijkheid hiervoor: Cafë-Zaal ’t Vaartje vanaf 11:11 uur. Daarnaast wordt gewerkt met het principe: “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”. Zorg dus dat je er op tijd bij bent want de eerste inschrijvingen zijn al binnen! Voor de Peeën en Peeërinnen die dit nog niet gedaan hebben, noteer 19 november in je agenda!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen