OTWARTE DRZWI en VV Dongen breiden samenwerking uit!

Foto: Jeffrey Oomens

OTWARTE DRZWI heeft haar samenwerking met VV Dongen uitgebreid. Vanaf heden is dit bedrijf, wat gevestigd is in ’s Gravenmoer, subsponsor van het eerste team. Vanaf afgelopen zondag zijn de shirts van Dongen 1 aan de achterzijde bedrukt met naam en logo van OTWARTE DRZWI.

Stefan Rosenbrand, directeur van OTWARTE DRZWI, legt uit waar het bedrijf zich mee bezig houdt. “Komt u uit Polen en werkt u in Nederland? Wilt u de komende jaren hier blijven wonen? Dan is het kopen van een huis een slimme investering. Otwarte DRZWI kent de weg. Weet de regels. Spreekt de taal. Wij openen de deuren voor u. Waar wacht u nog op? Bent u ondernemer en heeft u Poolse werknemers die hier graag willen wonen, laat ze contact met ons opnemen. Heeft u als ondernemer andere zaken waarvan u zou willen dat u dit in het Pools aan uw medewerkers zou kunnen mededelen, bijvoorbeeld in verband met veiligheidsaspecten, ook dan kunt u een beroep op ons doen”.

“Otwarte DRZWI helpt, adviseert en begeleidt bij de koop van een woning en alles wat daarbij komt kijken. Van de eerste bezichtiging tot de financiële afhandeling en fiscale aangifte. Komt u uit Polen en werkt u in Nederland? We spreken vloeiend Pools en Nederlands. Onze medewerkers zijn allen hoog opgeleid en WFT gecertificeerd” aldus Stefan Rosenbrand.

otwarte2Jeroen Zijlmans, voorzitter van de sponsorcommissie van VV Dongen, voegt er aan toe: “Als sponsor van VV Dongen maakt het bedrijf deel uit van een uniek platform voor regionale ondernemers, met daaraan gekoppeld talrijke zakelijke mogelijkheden. VV Dongen stimuleert onderlinge contacten en creëert een podium voor vruchtbaar relatiebeheer en netwerken. Deze formule is al jaren succesvol gebleken. Voor bedrijven binnen de regio betekent sponsoring een uitstekend marketinginstrument. Niet alleen voor het onderhouden van zakelijke relaties in een ontspannen en sportieve sfeer, maar ook voor uw personeel of vrienden, familie en kennissen is het bijwonen van een wedstrijd een bijzonder leuke happening. VV Dongen bedankt OTWARTE DRZWI voor deze mooie samenwerking.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen