Open Huis zaterdag 1 oktober: Jan de Rooijstraat 5

Foto:

Advertorial. Tijdens de Open Huizen Route op zaterdag 1 oktober kunt u van 11.00 tot 15.00 uur onder meer een kijkje nemen bij de woning aan de Jan de Rooijstraat 5 (Hoge Akker). Een huis op 150 m² grond met drie slaapkamers. Prijs € 187.500 k.k.

In een rustige straat, in de comfortabele woonwijk “de Hoge Akker” gelegen, goed onderhouden tussenwoning met fraaie tuin en berging.

Omgeving
De woning is gunstig gelegen in de gewilde jonge woonwijk “de Hoge Akker” en ligt in een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer. Deze aantrekkelijke woonwijk is in 1992 ontstaan en grenst voor een groot deel aan weilanden. Het stratenplan is zeer gevarieerd en is voorzien van groene zones en prachtige vijvers. In de wijk is gevarieerd gebouwd en bestaat voornamelijk uit koopwoningen. Voor de kinderen zijn er diverse speelplaatsen en er is een basisschool in de directe omgeving.  Het centrum van Dongen is op korte afstand gelegen en de woonwijk is via de randweg eenvoudig te bereiken. De Hoge Akker is een jonge woonwijk met een hoog leefcomfort.

Indeling
Begane grond

Entree/hal
De hal geeft toegang tot de woonkamer en het toilet, geheel betegeld en fonteintje. Tevens is er in de hal een moderne groepenkast met 4 groepen en aardlekschakelaars.

Woonkamer
Royale tuin gerichte woonkamer, welke is voorzien van sfeervolle houten vloer en fijn schuurwerk. Vanuit de woonkamer met openslaande tuindeuren heeft u fraai uitzicht op de achtertuin, welke tevens veel licht en ruimte in de woonkamer brengt.

huis2

Keuken
Ligt aan de achterzijde van de woning en heeft een eenvoudige doch nette hoekkeuken, voorzien van koelkast, combi-oven/magnetron (Pelgrim), afzuigkap en 4-pits gaskookplaat en losse vaatwasmachine.

Tuin
Vanuit de woonkamer is de achtertuin te bereiken, gelegen op zuid-oost.  De tuin is circa 10 meter diep. Aan de achterzijde is een houten berging 6,5 m met elektra, en een poort naar de brandgang.

huis4

1e Verdieping
Vanuit de woonkamer een afgesloten trap, met praktische voorraadkast naar 1e verdieping. Vanuit de overloop zijn 2 ruime slaapkamers, de badkamer en middels vaste trap de 2e verdieping te bereiken.

Slaapkamer 1
Ruime slaapkamer van 13,6 m² met ingebouwde kastenwand, en voorzien van 2 Velux dakramen. Van deze slaapkamer zijn ook 2 kamers te maken.

Slaapkamer 2
Gelegen aan de voorzijde van 12 m², met een ingebouwde kast en voorzien van dubbel glas.

huis3

Badkamer
De nette badkamer is geheel betegeld in een lichte kleurstelling en grijze vloer tegels en voorzien van douche met thermostatische kraan, toilet, radiator en wastafel met meubel met inbouwspots. Tevens is er mechanische afzuiging en het raam voorzien van dubbelglas.

2e Verdieping
De 2e verdieping is door middel van een vaste trap te bereiken en beschikt over een voorzolder met aansluitingen voor huishoudelijke apparatuur, de opstelling van de CV-ketel en een 3e slaapkamer.

Slaapkamer 3
De 3e slaapkamer is voorzien van Velux kantelvenster, inbouwspots en extra bergruimte achter de knieschotten.

Verkopers hebben ervoor gekozen de gegadigden zelf rond te leiden. Meer informatie over bezichtigingen of biedingen vind je in de digitale brochure.

Vraagprijs € 187.500 k.k.

Meer info en meer foto’s KLIK HIER

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen