Kandidaten Afvalrace Dongen bekend: Marion Delissen, Melanie van der Schans en Marcel Jochems

Foto:

De kandidaten voor de Afvalrace Dongen zijn bekend. Het zijn Marion Delissen, Melanie van der Schans en Marcel Jochems. Zij krijgen zes maanden lang kosteloos de beschikking over een personal trainer die alles in het werk gaat stellen om de kandidaten  fitter, gezonder en gelukkiger te maken.

Gisteren werd Marion Delissen al verrast door Mira Peeters en Ilse van Hulten van The Road to Health & Happiness. Zij gaan Marion vanaf 3 oktober 180 dagen gratis begeleiden. Personal Training, voeding & mindset zullen centraal staan. In een blog op dongen.nieuws.nl zal ze haar ROAD naar Health & Happiness met jullie delen!

ar163

Vandaag was het de beurt aan Melanie van der Schans en Marcel Jochems. Zij waren bij van Gils Sport uitgenodigd om nog even wat laatste testen te doen maar kregen daar meteen al te horen dat zij uit de meer dan 40 kandidaten uitgekozen waren om de afvalrace kosteloos te gaan volgen. Natuurlijk waren ook zij enorm verrast en blij met deze kans. Hun personal trainers zijn Mark van der Avoird en Timo van Gils.

De drie kandidaten zullen zaterdag, tijdens de afvalrace kick off dag in Oosterhout, samen met alle andere deelnemers van afvalraces in de Langstraat , Oosterhout en West-Brabant, natuurlijk van de partij zijn.

ar161

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen