Teamcaptainavond DDDQ op 8 september

Foto:

Zo langzamerhand lopen we weer tegen het einde van de vakantie en dat betekent dat in het Dongense verenigingsleven het nieuwe seizoen al weer voorzichtig opgestart wordt. Een van de eerste grote evenementen die Dongen gaat beleven is De Dongense Dorps Quiz (DDDQ) op zaterdag 1 oktober. De organisatie daarvan is druk bezig om ervoor te zorgen dat het weer een uitdagende en legendarische avond wordt.

Tijdens de vakantieperiode is hard doorgewerkt aan het vragenboek, het verfijnen van de, soms serieuze en soms hilarische, opdrachten en natuurlijk de voorbereiding op de Teamcaptainavond. Deze vindt plaats op donderdagavond 8 september om 20.30 uur in Café Zaal De Gouden Leeuw. Tijdens deze avond zullen de 150 teamcaptains, die de belangrijke taak om deze quiz voor hun team in goede banen te leiden, uitgebreid gebriefd worden over DDDQ editie 2016.  Het reglement, tips en trucs en worden besproken, maar ook alle ins en outs van de feestavond op 8 oktober. Tevens ontvangen de teamcaptains op deze avond de speciaal ontworpen DDDQ vlag.

De locatie voor deze feestavond is inmiddels bekend. Sporthal de Salamander wordt voor deze avond omgetoverd tot een waar feestpaleis met professioneel licht en geluid. De gezonde wedstrijdspanning zal op een gezellige manier tot een climax worden gebracht met het bekendmaken van het winnende team. DJ Tom én een 7-mans live topformatie zorgen ervoor dat het sowieso een avond wordt om niet te missen. In verband met de begrensde capaciteit van de Salamander wordt aan de deelnemende teams vanzelfsprekend de mogelijkheid geboden om als eerste een  aantal kaarten voor deze avond te reserveren. De teams ontvangen hierover deze week per mail meer informatie.

Meer DDDQ nieuws volgt later deze week

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen