vv ‘t Karrewiel 2 kampioen zomeravond 2016

Foto:

De 47 ste editie van de Bedrijfszomeravondvoetbalcompetitie  is ten einde.  Wat betreft het weer was het niet echt een zomeravond. In het begin koud en kil, later werden de hemelpoorten open gezet met als  gevolg dat enkele wedstrijden verzet moesten worden. Ondanks deze mindere weersomstandigheden is er een leuke maar vooral  een sportieve competitie afgewerkt.

Voor het eerst in jaren is er ook gespeeld in één klasse waardoor de deelnemende ploegen zich met elkaar konden meten. De winnaar van dit seizoen is voor de tweede maal in successie ‘t Karrewiel 2. Met 8 overwinningen en 1 gelijkspel was dit team te sterk voor de overige ploegen.  Op de tweede plaats nestelde zich de Bokito’s met 22 punten en als derde eindigde FC de Valk 2 met 17 punten. De penaltybokaal werd gewonnen door de Bokito’s die kans zagen om in  7 ronden van elk 5 strafschoppen er 31 in de touwen te werken.

Al met al kan er terug gekeken worden op een geslaagde competitie.  Felicitaties aan ‘t Karrewiel 2 en de Bokito’s met het winnen van respectievelijk de Hartman – en Wim du Fossebeker, welke uitgereikt werden door de wethouder Piet Panis van sportzaken.

VV ‘t Karrewiel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen