Studio Ambiance eerste 5-sterrenspecialist in de beauty branche

Foto:

Donderdag 26 mei hebben Myléne Koeken en Denise Blom de oorkonde in ontvangst genomen. Deze is hoogstpersoonlijk uitgereikt door Nadine Broersen, welke optreedt als ambassadeur van het keurmerk. Het keurmerk is 6 jaar geleden begonnen in de woonbranche en anno 2016 is meerkamp atlete Nadine Broersen ambassadeur van het keurmerk geworden. Zij is te zien in de leuke campagne “samen tot het uiterste gaan”.

De keurinstantie wilde graag samenwerken met Nadine omdat zij als geen ander weet dat je tot het uiterste moet gaan om de top te bereiken. Zo is het ook met klanttevredenheid. Soms moet je tot het uiterste gaan om klanten tevreden te kunnen stellen. Alle 5-sterrenspecialisten gaan ook tot het uiterste om u een fijne aankoopbeleving te garanderen en ondernemen met het motto: “Alles voor een tevreden klant”

Eigenares Myléne stylet al langere tijd de nagels van Nadine en heeft zo van de ambassadeur zelf meegekregen waar het keurmerk voor staat en dat dit in de woonbranche steeds succesvoller begint te worden. “Het bieden van uitstekende service en tot het uiterste gaan voor een tevreden klant zijn dingen waar we bij studio Ambiance juist ook voor staan”, aldus Myléne. “Om die reden heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik met de keurinstantie om de tafel gegaan. Mijns inziens is een controle op het servicegehalte van een bedrijf super zinvol en zou dit ook zeker in de beauty branche een toegevoegde waarde zijn.”

Door deze stap is Studio Ambiance de eerste officieel erkende 5-sterrenspecialist buiten de woonbranche. Als 5-sterrenspecialist wordt je ook beoordeeld door je eigen klanten, waarbij middels de Netwerk Promotor Score wordt berekend of de klanttevredenheid ook wel hoog genoeg is en blijft. Als je eens kijkt op www.studioambiance.nl is te zien dat de tevredenheid op dit moment 100% op orde is.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen